Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra 18

Glupio sie czuje

Polecane posty

Gość siostra 18

Dziś Mój Brat do mnie przyszedł i powiedział mi o swoim problemie ma 10 lat że jak sika to mu sie robi balon wiedzialam ze to stulejka bo moj chlopak tez tak mial powiedzialam mu zeby do mnie podszedl wycagnał siusiak i mi go pokazal powiedzialam ze musze go dotknac i sprawdzic on sie zgodzil wiec go wzialam do reki i zaczelam mu lekko trzepac i pytalam czy go to boli on mowil ze nie wiec coraz mocniej mu walilam az wkoncu krzykną bardzo mocna bo mu zabardzo szarplam poleciala krew poplakal sie bardzo mocna nikogo nie bylo w domu powiedzialam przepraszam a on na to ze powie wszystko mamie wiec mu zaproponowałam ze jesli nie powie to zobaczy moje cycki i szparke zgodzil sie ale nie tak latwo bo powiedzial ze bedzie mogl piersi dotknac i polizac moja szparke nie mialam wybory zgodzilam sie i tak rozebralam sie i piescil moje piersi a potem lizal moja szparke podniecilam sie powiedzialam zeby wytarl siusiak z krwi wytarl potem poweidzialam zeby sie polozyl na kanapie zrobilam mu lodzika a potem na jego siusaku usiadlam tak zeby we mnie wszedl on powedzial ze go bardzo boli wiec zeszlam i powiedzialam ze fajnego ma peniska takiego malutkiego bo tylko 8 cm jak stoi . teraz sie glupio czuje ze zrobilam to z bratem . pomocy jak sie moge pozbyc tego uczucia ????

Gość siostra 18
Proszę pomocy !!!!!!!!!!!!!!