Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

teraz to temat na topie- koniec świata itp. jak waszym zdaniem się to skończy?

Polecane posty

Gość nie mam zdania
Autor powinien zaczac od siebie :)

Gość cccccccccccccccccccccc
czemu? Mnie sie podoba temat końca świata. Jest lepszy niż temat SFINKS. Choć sfinks to też niezły temat. Ale koniec świata lepszy. Moim zdaniem w 2012 będzie koniec świata. No najwyżej się zdziwię.

no jeśli chodzi o moje zdanie to będę się upierał że gatunek ludzki jest nie do wytępienia...i choćby nawiedziły nas wszelkie kataklizmy, powódz, wulkany, meteoryty,wirusy to zawsze przynajmniej para gdzieś się uchowa... hinatka wyjaśnij mi związek jaki ma, moja fryzura z eksterminacją gatunku ludzkiego:classic_cool: bo przyznam że mnie zaciekawiłaś:>

Gość Titanic tez mial byc
niezatapialny :D

pomyślałam o starym testamencie.. i samsonie czy jak mu tam :) [dawno na religii nie byłam 😭] a tak poważnie to kliknęłam tylko na linka, nawet tematu nie przeczytałam :O:O😭:classic_cool:

dzięki hinatka😭 no widzisz, tytanic, miał być niezatapialny ale to był projekt i wykonanie ludzi a nie mateczki natury. zauważ że sporo osób przeżyło w lodowatej wodzie . więc nawet jeśli nasza planeta to taki tytanic to i tak zawsze jakaś garstka się odratuje:)

Gość nie mam zdania
fakt porownanie do titanica nietrafione :o "gatunek ludzki jest nie do wytępienia...i choćby nawiedziły nas wszelkie kataklizmy, powódz, wulkany, meteoryty,wirusy to zawsze przynajmniej para gdzieś się uchowa..." cos w tym jest... ale jesli jest ludzkosci pisany jakis koniec, to mysle ze w duzej mierze wlasnie czlowiek sie do tego przyczyni