Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 325452rsetgrtrete

CZY JEZELI DENTYSTA ZATRUL MI DZIS ZEBA

Polecane posty

Gość 325452rsetgrtrete

to za dwa tygodnie tez bedzie mi wiercił tak ze bede czula wszystkie nerwy? ;/ dzisiaj az sie poplakalam pozniej z bolu

Gość 325452rsetgrtrete
d

Nie będzie ci wiercił tylko ewentualnie wywierci ci fleczer i wydłubie truciznę. No chyba ze dzisiaj słabo go otworzył. Ale minimalne szanse na kolejne wiercenie, wydłubie fleczer sprawdzi czy sie zatruł,jak nie to założy kolejną dawke trucizny i znów wysle do domu. A bolało cie wiercenie czy potem jak sie truł?

Gość 325452rsetgrtrete
wiercenie bolało strasznie , ale przez chwile , czulam "nerwa" potem to dopiero zaczelo bolec strasznie.. ale teraz juz nie jest tak zle bo wzielam taabletke

No bo ząb ci się truł. Logiczne ze boli, ja miałam ok.4 zęby trute przez swoją głupotę(bałam sie isc jak miałam małe dziurki w zębach). Za drugim razem trucie już nie będzie tak bolało.

Gość 325452rsetgrtrete
tak ja wiem, ze poboli troche.. ja wlasnie tez przez swoja glupote teraz mam dużą dziure i pewnie, dlatego tak boli. Wydaje mi sie, ze jak ktos ma mniejszą dziure to mniej boli.

przy borowaniu ponoć tak, ale ja bez znieczulenia nawet nie siadam. A trucie to uśmiercanie zęba nie łatanie...Tu nie ma miejsca na porównywaniu dziur:D

Gość arara
Zatruje Ci jeszcze raz, na kolejnej wizycie będzie Ci borował, a potem wyczyści Ci kanał, zaklei :)