Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukasz00

Przestała mnie kochać

Polecane posty

Gość ukasz00

moj problem zaczal sie 3 miesiace temu. bylismy szczesliwi, bylem pewny ze to jest ta jedyna.. i w sumie dalej tak uwarzam. bylismy ze soba 2 lata, plus 3 lata przyjaznie, i ktoregos dnia postanowilem jej sam powiedziec ze mam problem z nalogiem, ze nie potrafie z tym przestac. wszystko bylo w sumie ok, mowila ze bedzie czekala az przestane, wogole taka troska mnie obejmowala, gdy bylem juz gotow napisala mi ze to co do mnie czuje juz nie jest tym samym co bylo, poprostu sie jej znudzilem. jeszcze gorsze bylo olewanie mnie, probowalem ja jakos sklonic zeby dala sobie szanse, bo ja nie moglem bez niej wytrzymac.. warjowalem gdy wiedzialem ze szlaja sie z kolegami bo klubach. ja naprawde nie wiem co mam zrobic, to jest strasznie bolesne dla mnie i nie potrafie sie z tym pogodzic ze odeszla, bo sie odkochala. ratujcie mnie. co mam robic ?? nie potrafie sie z tym pogodzic. za wszelka pomoc dziekuje

musisz soe pogodzic to jedyne co mozesz zrobic, i sie nie odzywac nawet miesiac, a przedewszystkim skoncz ze swoim nałogiem i zadbaj o siebei to bedziesz mial szanse