Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloondynka

co zrobić??

Polecane posty

Gość bloondynka

Wczoraj podszedł do mnie mężczyzna taki mmm.. cudowny ;D wydaje mi się, że jest przed 30 ;) i dał mi karteczkę ze swoim nr telefonu i powiedział, że chętnie by się umówił ze mną na kawę ;D Jak myślicie powinnam się odezwać? A i mam 18 lat :p ale on pewnie myśli, że jestem starsza ;D przez mocny makijaż i ciuchy ;)

Gość TH is IT
Spierdalaj galerianko

Gość bloondynka
Naprawdę tak myślisz?? Nie powinnam się odzywać??

Gość bloondynka
Nie jestem galeriankom!! Ja naprawdę chciałam tylko czyjejś rady ;/

Gość jonkamala
galeriankĄ dziecino :p

Gość nie wchodzić bo po co
blondynka ty masz 18 lat a nie umiesz po polsku jeszcze pisać?? ale wstyd!

Gość bloondynka
ehhh... a był taki cudowny, idealny :( ale w sumie to koleżanki też mi mówiły, że tylko pudpić napewno chce...

Gość bloondynka
Jejku przepraszam, za ten błąd, z pośpiechu pisałam. Teraz już zapamiętam galeriankĄ :p

Gość bloondynka
Ale ja nie chce od niego pieniędzy, nie mam problemów finansowych :) A co to jest OzP?? Zapamiętam z tym słownikiem :)

Gość bloondynka
Przecież nie ma pewności, że on chce ode mnie tylko sexu ;/ Ja jestem inteligentna, więc może chciał naprawdę tylko pogadać przy kawie ;)

Gość zloty niezalogowany
wydymac ciebie chce

Gość bloondynka
Dlaczego nie mogę znaleźć normalnego mężczyzny, tylko każdy widzi we mnie wyłącznie obiekt seksualny ;/ myślałam, że on będzie inny.. był taki cudowny ;D ehhh... ale nie rozumiem, dlaczego nie spytał mnie od razu o sex tylko o kawę?

Gość zloty niezalogowany
bo by dostał w jajca :o :D i nic z seksu :D

Gość lol lol lol 9_9
przefarbuj się bo widać żeś głupią kobietą jest :)

Gość Aserbunka
z tego forum robi się istny gniot, gdy widzę tematy rozpoczynane przez takich ludzi, którzy chyba z dżungli wyszli, a ich poziom intelektualny jest na poziomie -1 błeee

Gość bloondynka
To już trzecia sytuacja w tym miesiącu, kiedy obcy mężczyzna zaczepia mnie na ulicy czy gdzieś i chce tylko sexu :( Nie przefarbuje się, bo jestem naturalną jasną blondynką. Nawet jak idę do fryzjera do mi nie wierzą, że to naturalne włosy dopiero jak umyją i zaczynają suszyć to się zaczyna "Jejku to naprawdę nie farbowane włosy" ;/ To był mój ideał :(

Gość Aserbunka
niech ta mała jeszcze coś powie, bo normalnie nie wierzę, że dorosła osoba w tak prostacki sposób się wypowiada

Gość bloondynka
Jejku o co Pani chodzi, ja tu mam poważny problem... Nie jem dziś nawet kolacji, bo mam załamke :(

Gość Aserbunka
a teraz będzie: no bo łojejku, zaczepiają mnie fagasy, to może ja powinnam się inaczej ubierać, bo ten strój to mnie pasuje i w sklepach pytajom czy to aby prawdziwy ale mówie im że prawdziwy i gdy zaczynajo dotykać to widzo że prawdziwy i tak już mam stym, nic nie poradze że tak jest

Gość Aserbunka
no dobrze, w naszym świecie jest tak, że niektórzy faceci podrywają panny na ulicy. Nie należy zwracać na to uwagi, bo przeważanie chodzi im o zaspokojenie swoich męskich rządz

Gość bloondynka
Boshe ja się taka urodziłam może co?? Nie moja wina, że biorą mnie za dzi_wke itd?? Oceniają mnie po wyglądzie, a ja poza tym jestem inteligentna, ale tego już nikt nie zauważa ;/

Gość bloondynka
Ale ja się w nim zakochałam :( To jest mój ideał, widziałam jak na mnie patrzył...

Gość Aserbunka
a ideału nie ma niestety. Być może wykorzystuje to, że jest reprezentatywny i ma łatwość w nawiązywaniu kontaktów. Po co w ogóle myślisz o tym starszym typie? Wyrzuć jego kartkę do kosza, porwawszy ją uprzednio. Jeszcze będziesz miała okazję by kogoś 'idealnego' nie tylko z wyglądu poznać... Związki z takimi mężczyznami poznanymi na ulicy w celach rozrywkowych przeważnie nie mają przyszłości... A dziewczyny później cierpią bo się angażują uczuciowo...

Gość Aserbunka
nie zakochałaś tylko zauroczyłaś - a to różnica

Gość nic dodac
cosik mi sie widzi ze mi cycki rosna bedom mnie chlopacy dziobac wczesna wiosna

Gość Aserbunka
i oceniaj siebie bardziej krytycznie. Nie zauważyłam, żebyś była inteligentna. Poza tym, nie zwracaj uwagi, że ludzie tak na ciebie mówią - nie mają prawa, nawet jeśli ubierasz się wyzywająco. Ważne jest, aby stosownie do miejsca, w którym się znajdujesz. Wybacz, ale jestem bardzo bezpośrednia

Gość bloondynka
Ehh.. ale to trudne, nigdy nie znajdę żadnego porządnego mężczyzny, bo każdy jeden tylko sexu ode mnie chce już nie wiem co mam robić :( Nawet jak się ubiorę całkowicie normalnie i się nie pomaluje to i tak to nic nie zmienia, ostatnio jechałam do szkoły stałam na przystanku i jakiś gościu spytał się mnie w jakim barze pracuje i ile biorę;/ to jest upokarzające!!