Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gucinka

wiecie co mamusie...

Polecane posty

Gość gucinka

wiem ze ten temat juz byl milion piecset,sto dziewiecset rayz ale w koncu takie forum wiec.. :P staramy sie o dzidziusia,juz bardzo dlugo bo 8 cykli.w tym cyklu po raz pierwszy wyprobowalam lezenie z pupa do gory,zeby tam wszystko porzadnie splynelo :) tak bym chciala zeby sie udalo.jak na razie mam 34 d.c. , piersi bola mnie od jakiegos tygodnia,brzuch to sama nie wiem,nie boli, cos tam czuje ale tego nie mozna nazwac bolem, i to dopiero w sumie dzis mi sie zaczelo,takie jakies ćmienie.przez kilka ostatnich dni rowniez bolal mnie krzyz,a dzisiaj mam caly dzien napuchniete stopy:| pewnie 100% sobie wkrecam ale tak bym bardzo chciala :) co myslicie o tym mamusie?:)

Gość gucinka
zapomnialam dopisac - mam dreszcze haha,zwlaszcza wieczorami :P dziwne.

Gość gucinka
za duzo tu tematow i nikt na mnie uwagi nie zwraca :P co sie dziwic - godziny szczytu sa :)

Gość Zarodek9
Kiedy spodziewasz się@?

Gość gucinka
spodziewam sie tak w zasadzie od dzisiaj.bo tak zazwyczaj mam 34 dni.dzisiaj jest 34 dzien.zdarzaly sie 36 takze nic nie wiem juz:|

Gość gucinka
nie mam ochoty na nic slodkiego,a to niespotykane u mnie:P dzisiaj jak bylam w sklepie to taka masa slodkosci do wyboru a ja kupilam slony popcorn :D

Gość gucinka
moze ktos opowie o swoich doswiadczeniach z tego okresu,zanim jeszcze sie dowiedziala,chce z kims pogadac a akurat jestem sama w domku,plis piszcie:)

Gość ciekawa19820
Witam..mam pytanie..30.12.2009 odstawilam tabletki a 1.01.2010 kochalam sie z facetem lecz byl to stosunek przerywany,dostalam krwawienie z odstawienia lecz od 2 tyg boli mnie brzuch mam mrowienie w piersiach i do tego caly czas bialy sluz ktory sie nie zmienia raz jest go mniej a raz wiecej,czy jest to mozliwe by po 3 dniach od odstawienia byla owulacja?Czy jest to mozliwe bym byla w ciazy? test wyszedl negatywnie...dziekuje

Gość badzzdrowy
Witam Dbasz o zdrowie ? Zapraszam na stronke . www.badzzdrowy.pl

Gość gucinka
ciekawa - ja nigdy nie bralam tabletek to sie nie orientuje,ktory mialas dzien cyklu gdy sie kochalas z chlopakiem?

Gość Zarodek9
gucinka...zrób jutro test z rana:)

Gość ciekawa19820
hm..robilam test 2 dni temu i wyszedl negatywnie

Gość gucinka
zarodek - myslisz ze powinnam? kurcze a jak za wczesnie:/ juz tyle tych testow zrobilam w poprzednich cyklach,ze az mam stresa kolejny robic:P w sumie najwazniejsze zby @ nie bylo,a jesli test wyjdzie negatywny to zawsze mozna jeszcze jeden zrobic:P

Gość gucinka
ciekawska kiedy powinnas @ dostac? napisz cos wiecej,jaki masz dlugi cykl?

Gość anijka p p
Gucinka mozliwe że się udało ale zrób test 37 dc a ciekawa Ty nie masz sie czym martwić - nie jestes w ciązy !

Gość nanananna
moja propozycja zrób test jutro z poranego moczu :)

Gość gucinka
tyle miesiecy staran..gdyby sie udalo to chyba bym byla w 7 niebie,albo nawet w 8!!!! :) zrobie ten test oczywiscie tylko tak sie bardzo boje,bo wiecie - widok 1 kreseczki dobija.ah zeby sie udalo:)))

Gość gucinka
nanananna jutro nie dam rady bo nie mam testu:/ chyba ze rano kupie i dopiero,ale nie wytrzymam bez sikania poleciec do apteki haha. musze rano sie wysikac,to pierwsza rzecz jak tylko wstaje z lozka:) ale pojutrze to juz zrobie - jutro kupie,pojutrze testuje!!

mi też udało się zajść w ciążę po seksie "z pupą do góry" (jakkolwiek głupio to brzmi) :) U mnie najwcześniejszym objawem (już około tydzień po zapłodnieniu) było odrzucenie od papierosów i alkoholu. Smaczki przyszły dużo dużo później.

Gość gucinka
bedzie co bedzie:P jestem silna babą! zniose wszystko :) mam nadzieje ze sobie nie wkrecam za bardzo tego wszystkiego,wy dziwczyny jestescie w ciazy albo jestescie mamusiami?

Gość gucinka
straszny_kocur - no ja wlasnie pierwszy raz tak zrobilam,jeden jedyny,wczesniej dziewczyny mi mowily zeby tego sprobowac ale smiac mi sie chcialo az w koncu bylam tak zdesperowana ze zrobilam to jakkolwiek dziwnie musialo wygladac w oczach mojego meza hahaha

Gość nanananna
to czekam na info co i jak :)

Gość gucinka
okej:) tylko odwiedz moj temat jeszcze,na pewno dam znac:P

Gość ja z tego okresu pamiętam
że wrąbałam dwie puszki śledzi w pomidorach:) jak wyszliśmy ze znajomymi to nie chciało mi się piwa, męczyłam pół szklanki, a potem zaczęło mi się spozniac więc zrobiłam test i sliczne dwie kreseczki ujrzałam:)

Gość nanananna
na pewno i trzymam kciuki :)

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_ mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Gość ja z tego okresu pamiętam
aha a taki standardowy objaw to jak przed okresem zamiast miec sucho masz taki śluz jak na płodne, jak jajko kurze! to pamiętam że mnie dziwiło że jestem przed okresem a śluz mam jak na płodne! i zauważyłam że nie tylko ja tak miałam, a jesli chodzi o seks to nie był akurat z pupą do góry, leciałam szybko się umyć bo to był miesiąc w którym odpuściliśmy sobie starania ze względu na to że brałam antybiotyk:) ale mężowi nie poszło hehe

my się staraliśmy dobre kilka miesięcy i nic. A wystarczyło dobrze obliczyć dni płodne, tyłek po seksie podnieść do góry i teraz mam takiego słodkiego malucha :)

Gość gucinka
dziewczyny jak ja wam zazdroszcze :)))) co do tego sluzu to hmm...nie mam ani bardzo mokro,ani sucho.moglabym powiedziec ze jest normalnie.cokolwiek to oznacza - u kazdej cos innego.moze to nie ciaza:( ale kazdy organizm jest inny nie:P tak sobie wmawiam.w kazdym razie jesli do pojutrze rano nie bedzie tej przekletej @ to zrobie tescik :)

Gość gucinka
dlugo sie staralyscie? wiem ze pary staraja sie po kilka lat,ja dopiero 8 m-cy ale to i tak meczarnia.