Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cc..

trudne są studia w USA? jaka prawda?

Polecane posty

Gość ja słyszałam że tam jest bardz
niski poziom nauczania i że ogólnie Amerykanie to straszne tępaki,ale nie wiem czy to prawda

Gość grakz
to prawda w USa poziom nauki jest zalosny . To co u nas biora w szkole podstawej to tam jest w liceum . Ale te najbardziej renomowane studia maja raczej wysoki poziom

Gość grakz
oxford cambride

Gość cc..
przyjechala znajoma i chwali sie, ze studia sa strasznie ciezkie bo jejsyn tam studiuje (informatyka) tzn slyszalam ze do momentu studiow nauka to pikus ale juz same studia gorzej i ciekawe czy faktycznie

Gość cc..
a np medycyna psychologia jest ciezka?

Gość grakz
raczej nie sa trudne . Ale te na znanych uniwersytetach to na pewno jak oxford czy jakos tak

Gość Dr reh. Ferdynand Kiepski
No ale przecie kurde Oksford nie jest w jusa, ale normalnie w Mongolii przecie jest.

Gość śmiechulinka10
samemu można się kształcić w bibliotece czy w internecie! pożytek kraj będzie miał lepszy z samouka, niż kształconego idioty!

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_ mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.