Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ułiułiiiiiiiiiiiuuułiiiiiiiiii

Chcę się za siebie wreszcie wziąć

Polecane posty

Gość ułiułiiiiiiiiiiiuuułiiiiiiiiii

Ale nie mam kasy :( Mam problemy z cerą. Nie mam dużo pryszczy, ale za to mnóstwo plam :( Poza tym mam krzywe i żółte zęby :(

Gość Celinkanjkl
Mam podobny problem, cere ładna ,ale nie mam pieniedzy na kosmetyki , fryzjera , ubrania. Moje kolezanki ubieraja sie w Zarze , H&M a jedyne na co moge sobie pozwolic to przeceny w Orsayu:O

Gość kaffeterianka
lumpeksy nie są złe... dużo zarabiam ale też by tam poszła bo lubię ( kiedyś chodziłam)....ale boję się że pacjenta spotkam

Gość Celinkanjkl
Mam 180cm wzrostu i 80kg , wiec ciezko mi tam cos na siebie znalezc:O

Gość architekturaaaa
1. na pryszcze dobra jest masc cynkowa plus afrodyta adonis, wiem ze to stare i znane kosmetyki ale w porownaniu z milionem antybiotykow i drogich dermatologicznych masci, na prawde warte sa polecenia 2. chcesz sie za siebie wziąść - ogladaj filmiki o urodzie polskich dziewczyn na youtubie- za grosze polecaja fajne kosmetyki i sprytne sposoby dbania o siebie 3. jak ktoktoś juz wspomnial ubrania mozna kupować w lumpeksie, czesto sa tam nowe i firmowe, wlasnie z zary, bershki lub primarka. czasem wystarczy szampon plus jakies pachnace mydełko, troszkę nieza ciężkich perfum, czyste dlonie i paznokcie...czyste ciuszki i na prawde mozna byc zadbana