Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamam kalinkkiii

Jak szybko dzieci wyrastaja z ubranek?

Polecane posty

Gość mamamam kalinkkiii

Jak czesto kupujecie dziecku ubrania?Moja corcia ma 10 miesiecy i rosnie bardzo szybko.Kupuje jej juz ubranka na 80.Powoli szukyje sie do zakupow ubranek na wiosne.Co powinno znalesc sie w garderobie rocznego dziecka i jakie ubranka na wiosne i ile sztuk???

Gość mamamam kalinkkiii

Gość lila co ma gila
co za debilne pytanie, odpowiadam, różnie

Gość mamamam kalinkkiii
Nikt nie potrafi odp. na moje pytanie????

moj ma 11 miesiecy i chodzi w ubrankach 86 cm- sa w sam raz. Jeszcze nie kompletuje garderoby na wiosne - czekam az sie ustabilizuje ze wzrostem i wtedy kupie ciensze ubrania w odpowiednim rozmiarze

ja korzystajac z wyprzedazy kupilam mojemu body i pajacyki na 92-93 cm - na pewno sie przydadza,ale co do reszty to jeszcze nie wiem :)

Gość mamamam kalinkkiii
moja corcia jest dosc dluga ale za to srasznie szczuplutka.Spodnie sa za krotkie na dlugosc a w pasie za szerokie.I ciezko mi jest cos dobrac zeby pasowalo.

mam to samo ma 6 lat a w pasie wchodzi w spodnie z przed 3,4 lat tylko siegaja jej teraz do kolan.

tak do roczku - 1,5 - ekspresowo teraz ma 3,5 roczku i ubranka kupuje na zime/wiosne - lato i jesień/zime, ale moge śmiało powiedzieć ze teraz i tak wydaje tyle samo na jego ubranka jak wtedy co był niemowlaczkiem - ubranka dla starszaków sa drozsze niz dla niemowląt :(