Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja____

schudłam 4 kg od 1 stycznia

Polecane posty

Gość Ja____

chcę wam napisac jak: tylko dieta MŻ na początklu postawiłam na DUCANA ale efektów nie widziałam, fakt w pierwszej fazie poluzowało mi sie w spodniach ale potem nic, olałam Ducana zaczełam racjonalnie i mało jeść przez pierwsze 17 dni schudłam 2 kg a przez nastepne 4 dni 2 kg...nie wiem czy nie za szybko chudnę? Mam do stracenia około 10 kg ale i z 6 będę zadowolona do czerwca taki mój cel co jem a czego nie jem prawie wogóle nie jem mięsa, słodyczy oczywiście tez nie, chcleb tyko na śniadanie 2-3 kromki małe i tylko razowy albo orkiszowy, potem jesm wszystko tylko bez chcleba, ziemniaków, makaronów i ryżu, jem gryczana kaszę na śniadanie z kefirem i surówką, najadam się tym az do południa 3 razy w tygodniu staram sie ćwiczyć po pół godziny na steperze do zmęczenia i chudnę :-) polecam diete MŻ czyli Mniej Żreć dodtakowo mam motywację bo mam wysokie trójglicerydy więc chcę je zbić wykluczając mięso z diety jem, też otręby owsiane kilkA Łyżeczek dziennie a ostatnio zrobiłam sobie pyszne ciastka, upiekłam najpierw w piekarniku jedno jabłko, jak już było mięciutkie wymieszałam z otrębami, uformowałam łyżką takie małe kupki i upiekłam w piekarniku, wyszło PYCHA, zdrowo i mało kalori a przepyszna przekąska pozdrawiam wszystkie odchudzające się :-)

Gość errtt
małe kupki haaaa haaaa

Gość he he he
a potem są duże kupki

Gość wertyo
Ja schudłam w ciągu 9 dni 2 kg :)

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Gość Ja____
jakie są wasze diety? ps: kupki ok co mnie cieszy :-)

Czesc Ja_____ ! Ja też sie odchudzam od 1 stycznia - też na diecie "mniej i zdrowiej" i tez schudłam ok. 4 kg. Najpierw przez 2 tygodnie zleciało mi z 68 do 62,7 kg, a teraz od kilku dni waha mi się na poziomie 64 - 64,5 kg, mimo, ze nadal sie pilnuję. Tak więc na poczatku leciała pewie woda i oprózniał sie zoładek, a teraz jest ten krytyczny moment, kiedy waga stoi w miejscu, albo nawet minimalnie rośnie i większosć osób sie w tym momencie poddaje załamana, a trzeba tylko przetrwać i robić dalej swoje, a lada dzień wiem, ze waga znowu pójdzie w dół. :-) Chciałabym tak do kwietnia - maja dobić do 55 kg. Jesli sie nie poddam po drodze, to wiem, ze mi się uda :-)

Gość StronaGłówna_
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4352678&start=0 sprawdz moj topik. tylko pprosze dopisac www bo bez tego ten link uznawany jest przez system jako spam :O:O

Gość Ja_____
Agawa jaki jest twój jadłospis? pochwal się :-)