Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasdafsdsd

Czy to definitywny dowod zdrady?

Polecane posty

Gość asdasdafsdsd

Mam dziewczyne. Mieszkamy osobno 150 km od siebie. Widujemy sie co tydzien lub 2 tyg. jest w 4 klasie technikum ja jestem troche starszy.od wrzesnia zamieszkala u jakiegos 30 letniego kolesia na stancji, ktory handluje samochodami. Nigdy tam nie bylem bo mnie nie zapraszala, ale z jej opowiadan maja jeden pokoj w ktorym on spi i sa drzwi a ona spi w przejsciowym do kuchni. wszystko niby ok ale mowila mi ze byla z nim i jego znajomymi na basenie, zawiozla ich do knajpy, pewnie w kinie tez byla z nim. Ale mowila ze nic ich nie laczy. Za tydzien ma studniowke tam u siebie. 2 tyg temu rozmawialsimy o tym czy bedziemy tam spac a ona mowi ze wolalaby nie bo na nastepny dzien maja klasowe poprawiny a ona nie chce na nie isc( nie wiem co ma piernik do wiatraka ale ok). Przed wczoraj mi pisze ze nie mozemy tam spac bo wlasciciel sie nie zgodzil bo on bedzie sie nieswojo czul i ze na weekend jego laska bedzie( podobno ma laske). Ale jego pokoj ma drzwi i jest zamykany wiec nie wiem o co chodzi. Wkurzylem sie mega. Ona zaprzeczyla ze cokolwiek ich laczy. powiedziala ze jak sie wprowadzala to on dal jej ultimatum ze moze sprowadzac 50 kolezanek ale ani jednego chlopaka nawet swpjego na kawe po poludniu i ona sie zgodzila. Cos tam probowala sie tlumaczyc ale powiedzialem zeby dala mi spokoj i zeby szla z nim... no i 2 dni sie nie odzywa. Co o tym myslicie?

Gość tutaj pytaj
zdzira

Gość falicia
Dupczy sie z nim na 100%.

Gość kozik
tania,tandetna prowokacja

zainwestuj w pas cnoty, albo odżywiaj się białkiem by poroże miało składniki pokarmowe do wzrostu.

Gość reklama radiowa pewna
zdurniałeś? ale powód do zdrady nie wydaje cie się że nocowanie kilku koleżanek to nie to samo co nocowanie chłopaka u dziewczyny?

Gość onataka
co Wy piszecie?!! może i zdradza, może jednak nie. Nie lepiej uczciwie z nIą porozmawaić i wyjaśnić sobie sprawy? zamiast wymyślać swoje scenariusze...NIe dziwię się, ze dziewczyna się zdenerwowała - brak zaufania i afera o nic. sama kiedyś wynajmowałam stancję i nie płaciłam za nią niczym innym jak pieniędzmi, był też kategoryczny zakaz sprowadzania facetów.