Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala19820

ciąża-objawy

Polecane posty

Gość mala19820

Witam..mam pytanie..30.12.2009 odstawilam tabletki a 1.01.2010 kochalam sie z facetem lecz byl to stosunek przerywany,dostalam krwawienie z odstawienia lecz od 2 tyg boli mnie brzuch mam mrowienie w piersiach i do tego caly czas bialy sluz ktory sie nie zmienia raz jest go mniej a raz wiecej,czy jest to mozliwe by po 3 dniach od odstawienia byla owulacja?Czy jest to mozliwe bym byla w ciazy? test wyszedl negatywnie...dziekuje

Gość ciaza
ciaza na 100 %, też tak miałam

Gość mala19820
a moge dokladnie wiedziec jak mialas? wiesz chciala bym znac jakies porownanie..a wizyte u lekarza mam dopiero we wtorek ale pewnie rozumiesz hm..ta nie pewnosc..

Gość gwiazdełe of forume
więc jak we wtorek masz wizytę u lekarza, to wtedy się dowiesz 🖐️

moga to byc objawy ciazy,owulacja mogla wystapic bo wszystko zalezy od twojego organizmu ale bardziej bym sie sklaniala ku zaburzeniom hormonalnym,przeciez odstawilas piguly wiec masz burze hormonalna teraz.nie przejmuj sie.

Gość mala19820
no tak wiem ale myslalam ze ktos moze mial podobna sytuacje i mi doradzi

Jutro możesz kupić test ciążowy w aptece. Quick Vue. A co do pytania-bardzo mało realne zebys była...Pamiętaj że przyjmowałaś hormony śluzem ani mrowieniem w piersiach się nie sugeruj...To wszystko poniekąd może hulać nawet 3 cykle po odstawieniu.

pociesze cie tym ze ja po odstawieniu tak mialam a przy ciazy to piersi sa raczej tkliwe,bola na sama stycznosc z ubraniem.nie jest to mrowienie tylko straszny bol,zwlaszcza sutkow.i tez nie sadze aby to byla ciaza,3 dni to malo na przywrocenie owulacji ale tak jak mowie-jest to cecha indywidualna.a jak test wyszedl negatywny i nie spuscil sie w tobie ta watpie zebys zaszla w ciaze choc ryzyko jakies tam jest,ale raczej male.

Gość mala19820
test ciazowy juz robilam i wyszedl negatywnie wiec to chyba jednak skutki odstawienia tabsow z tym ze juz odstawialam raz na miesiac zeby zrobic przerwe i wczesniej takich objawow nie mialam a teraz odstawilam i takie mam temu mnie to troche dreczy

nie zawsze organizm reaguje tak samo,wiele czynnikow moglo spowodowac twoje objawy.nie martw sie juz tym,mysle ze w ciazy nie jestes.

Gość mala19820
dziekuje za odpowiedz na moje pytanie :)

Gość mala19820
a czy Ty tez mialas kiedys takie objawy?Lub podobne??

ta przy odstawieniu mialam takie objawy tez mnie piersi pobolewaly i mrowilyi mialam uplawy i to duze czasem bolal mnie brzuch i plamnienia