Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala19820

ciąża -objawy

Polecane posty

Gość mala19820

Witam..mam pytanie..30.12.2009 odstawilam tabletki a 1.01.2010 kochalam sie z facetem lecz byl to stosunek przerywany,dostalam krwawienie z odstawienia lecz od 2 tyg boli mnie brzuch mam mrowienie w piersiach i do tego caly czas bialy sluz ktory sie nie zmienia raz jest go mniej a raz wiecej,czy jest to mozliwe by po 3 dniach od odstawienia byla owulacja?Czy jest to mozliwe bym byla w ciazy? test wyszedl negatywnie...dziekuje

jesli test wyszedl negatywny to mysle ze nie :) mozesz powtorzyc za tydzien np ponownie :)) pozdrawiam :) p,s a chcesz dzidzi czy nie?;>

Gość mala19820
jesli okazalo by sie ze jestem w ciazy to ucieszyla bym sie mam juz 2 chlopcow wiec moze wkoncu trafila by sie cora :)

hehe :D to jesli tym razem sie nie udalo, to 3mam kciuki zeby nastepnym razem bylo z efektem i...corcia:D a w jakim wieku masz chlopcow? ja mam synka i mam nadzieje ze za drugim razem bedzie tez córa:D

Gość mala19820
mam synow w wieku 10 i 8 i najlepsze jest to ze sami mi mowia ze chca siostre :)

Gość mala19820
no tak ale napewno by sie ucieszyli bo lubia dzieci zreszta maja to chyba po mnie:) tylko ze ta :(

Gość mala19820
a wogole to chcesz miec 2 dziecko?:)

Gość mala19820
rozumiem ..tez mialam cc i to 2 razy hm..najlepsze jest to ze mam 2 synow z 13-go;)

mnie lekarz powiedzial ze musze miec 3 lata :( a myslalam ze jak synek skonczy rok bede starac sie o dzidzi a tu...dupa:(

Gość mala19820
przerwe mialam taka pierwszy syn urodzil sie 13.07.99 a drugi 13.03.02 wiec minelo jakies 2.5 roku z tym ze mi lekarz nic nie mowil o jakims czasi tylko to bylo planowane chcialam zeby miedzy nimi byla taka roznica zeby mogli sie pozniej hm..dogadac ;)

wlasnie ja tez chce dlatego taka roznice miedzy dziecmi zeby byla ta nic porozumienia miedzy nimi :) planowalam ze jak maly skonczy rok zajde w ciaze ale chyba jednak nie... ;)

Gość mala19820
mysle ze roznica 2.5 roku jest wystarczajaca zeby w pozniejszym czasi mogli sie porozumiec,moj starszy syn swietnie sie dogaduje z mlodszym maja wspolne zabawy i tematy wiadomo klotnie tez sa ale czasem ten mlodszy bardziej doradza starszemu he he wiec temu wydaje mi sie ze tak jest ok,poza tym jesli 1 dziecko jest male to moze byc strasznie zazdrosne o 2 dziecko i pozniej to nie wychodzi za dobrze miedzy nimi(przyklad po znajomej)

moze tez cos w tym jest ze jak bardzo mala roznica wieku to wieksza zazdrosc... chociaz na to recepty nie ma, to zalezy tez od charakteru dziecka, miedzy moja siostra a bratem jest roznica 7 lat i jest okropnie zazdrosna po dzien dzisiejszy... a zaznaczam ze mama wszystkich nas traktowala na rowni:) ja bede mojemu synkowi odkąd zacznie rozumiec co sie mowi do niego , mowic to ze bedzie bracik lub siostrzyczka ze bedziemy go kochac tak bardzo jak jego ze bedzie mi pomagal bo jest wspanialym synkiem itp, zeby tylko czul ze tez jest dla mnie wazny :) mysle ze dobrze to sobie planuje?

Gość mala19820
tak to jest wazne by przygotowywac dziecko do pojawienia sie nastepnego czlonka rodziny:) ja tez tak robilam i mysle ze temu sa bardzo za soba :)znajoma np tego nie robila znaczy nie mowila synowi tak i na dzien dzisiejszy jest strasnie zazdrosny jak ona inne dziecko pochwali czy zrobi cos milego ..a tak nie powinno byc ..ja staram sie uczyc dzieci ze kazde dziecko jet fajne i trzeba je lubiec :)

tez mam takie podejscie do sprawy jak i Ty :) bede najszczesliwsza mama kiedy bede miala swiadomosc ze moje dzieci sie bardzo kochaja i sa za soba :))

Gość mala19820
tak to najlepsze co moze byc w tym wszystkim ale czasem daja we znaki kloca sie itp..i cieszy mnie to bo staram sie nie wtracac do ich spraw,chce zeby sami rozwiazywali wlasne problemy,tym sposobem bardzij sa za soba :)

napewno sobie razem poradza a i wsparciem beda dla siebie kiedy beda starsi-i to jest fajne:) schodze z kompa bo moja polowa sie dobija , bede jutro wieczorkiem moze znow uda nam sie pogadac papa milej nocy :)))

Gość mala19820
dziekuje za rozmowe pa pa i milej nocy :)