Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

NIE ROZUMIEM TEGO FORUM!?!?! Moderatornia chyba przesadza!?

Polecane posty

Usunęli mój topic o stilnoxie! Po pierwsze: stilnox to nie narkotyk. Fakt topic był trochę propagujący i gloryfikujący stilnox, ale to prowadzi do: po drugie: skoro już rzeczywiście uznali, ze coś z topikiem i autorem nie tak to chyba powinni mu pomóc (nie wiem, porozmawiać ze mną albo zgłosić na policję) a nie usunać i mieć problem z głowy!?

o właśnie, bo glen ma przerombane, ciagle ktos sie pod niego podszywa, ja - jego wlasna zona - czasami juz nie ogarniam tych podszywanych kup:classic_cool:

Gość gwiazdełe of forume
eryczka nie emocjonuj się tak

jolanta.gasiewicz@firm a.o2.pl napisz zażalenie dokładnie akcentujac iz nie złamałes regulaminu jesli to oczywiscie prawda bo nie znam topicu-nie czytałam ja droga legalna własnie załatwiam wszystkie sprawy i jakos mi sie zawsze udaje...napisz ze przekraczaja uprawnienia i powołaj sie na wolnsc ślowa i na to ze czujesz sie dyskryminowany Walcze z modkami jak moge i pomagam innym jak oge zeby se nie dały...niby wirtual ale to nie znaczy ze jedni moga robic z innymi co m sie tylko podoba...troche trzeba przycierac im nosa.mnie zbanowały raz za stopke i co?Napisałam

Gość gwiazdełe of forume
troche długi ten adres mailowy się podkreśla :D

tak też zrobię! Normalny topic, ani nikogo nie obrażam, ani nie propaguje jakichś niegodziwości, trochę wychwalam stilnox a oni mi wywalą.

Gość fvsfwse
napisz o kupach to topik przetrwa :-O jebane forum