Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszkieterr

japan style- kupował ktoś?

Polecane posty

Gość muszkieterr

tak sobie ostatnio przeglądam allegro i jak nigdy nie zwracałam uwagi na rzeczy japan style, tak teraz nagle naszła mnie ochota na kilka z nich. W mojej mieścinie jest mało ciekawych ciuchów, a tu wzory kuszą ;). Tylko tyle się naczytałam o ich kiepskiej jakości, że się cykam coś zamówić. Macie jakieś ciuchy japan? jak wyglądają w realu?

Gość nie polecam
kicha i szmaty zwykłe, do tego wcale fajnie europejki w nich nie wyglądają

szmaty,szajs... nie polecam. kupiłam sukienke i jak ja wyjelam to chyba w zyciu jej nie doprasuje:-O zresztą była szyta na odpierdol ... nie kupie tam wiecej

Gość muszkieterr
no to też mnie zniechęca, choć ja mam akurat podobny typ urody - oprócz skośnych oczu rzecz jasna ;).

Gość ja też słyszałam że są złej
jakości i że często paczki wcale nie przychodzą

Gość muszkieterr
a może jest jakiś sprawdzony sklep lub sprzedawca na all? kurczę, potwierdzacie moje obawy, a już sobie upatrzyłam tunikę z tygrysem :P. No nic, nie będę wyrzucać kasy w błoto.

Gość kwiatek123
ja kupywalam, zamówiłam tam 5 rzeczy. po jakiś 3 miesiącach dostałam 3 i to nie takie jak zamawiałam, po jakimś miesiącu dostałam jeszcze 2. Chyba jedna rzecz się na tych 5 zgadzała. Do tego musiałam się upominać, prosić, grozić itd. Do tego rzeczy szyte na odwal... Szmaty... :/ :/

Gość kjkjkbkjhbjhbjhbj
kupiłam 3 rzeczy, jedna z nich nadaje sie do noszenia nie polecam, jaka cena taka jakoś....niestety szkoda kasy

Gość wieruchna235678
a ja kupilam tunike,,niezle zdobi szafe,,,jest wiejska na maxa,,,odradzam tez kupowania -wyrzucona kasa

Gość kwiatek123
Dokładnie. Kasa wyrzucona w błoto! :| Nie kupuj autorko tam nic :)

Gość muszkieterr
teraz na pewno nie kupię,dzięki za ostrzeżenia,na dodatek znalazłam fotkę real sweterka - masakra :O...

Gość coś w tym musi byc
nie kupuj !!!!!! szkoda siana, ja zamówiłam kiedyś tunike, przyszła szybko, ale gatunkow to niczego, naszczescie mogłam oddac nie na swój koszt i zwrócili mi siano

Gość gfcdaa
wrzuc tą real fotke, jestem ciekawa

Gość momo1111
to może wrzucajmy tutaj real foto wszystkich ciuchów japan style jakie mamy??Ja sądze ze czasem zdarzaja sie przyzwoicie wygladajace a to pomoże nam w identyfikacji tych modeli które warto kupić. Jak bd miec mozliwosc to wrzuce fote kilku takich ciuchow jakie nabylam z odpowiednikami "oficjalnymi"

Oczywiście zdjecia ciuszków na japan style kuszą,bo naprawdę są ładne ale tez zamówiłam 2 bluzy i uwierz że wygladały jak ze sklepu za 5 złoty...Nie wiem jak oni te zdjęcia ciuszków robią że są takie ładne i nie chodzi tu o typ urody a o jakość ciucha...

Gość Gruba Dama
Mialam jedna kurtke, ale byla za mala i ja zjadlam :classic_cool: