Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facettttttttt

powiedzcie mi kobiety czy kasujecie w teleefonie nr faceta

Polecane posty

Gość Robert bardziej pasowało
faceci masakra - bibo ma pewnie racje:D

Gość facettttttttt
bibo nie ma racji:) bo to ona nie chciala sie angazowac a ja chcialem:) z ciekawosci wyslalem sesemesa i sie zdziwilem nawet troche ze odpisala:)

Czasami, gdy dostaję w piątkowy wieczór sms-a od jakiegoś dawnego "niedoszłego adoratora".... to mam ochotę odpalić zdalnie sterowaną rakietę typu ziemia-ziemia.... Bo są tylko dwie możliwości: albo taki pan zdążył już znietrzeźwieć. Albo pomylił mój numer z numerem jakiejś litościwie usposobionej i uspołecznionj kobiety. Trzecia możliwość, że zatęsknił - odpada. Tęskniący i uczciwy myślałby o mnie nie tylko w weekend, gdy mu nudno. A przede wszystkim nie zaczepiałby. Zwłaszcza po dwóch miesiącach!

więc to rzeczywiście wyjątkowej kultury i cierpliwości kobieta jest.

Gość facettttttttt
ale cos fajnego mi sie przytrafilo rok temu:) panna po randce stwierdzila ze jednak jej sie nie podobam i nic z tego nie bedzie:) tak szczerze powiedziala, ja skasowalem od razu jej nr a po miesiącu zaczela do mnie wypisywac esy .... a ja z pytaniem od kogo to? a ona ee tu Monika juz mnie nie pamietasz?:) wez tu zrozum kobiete:) 25 letnia kobiete, nie podlotka:)

Gość Robert bardziej pasowało
Ty to masz przejścia:D

Już nawet nie czytam "bibo" do końca..ale zgadzam się się z nią...wódki jej dać :)

Baaardzo mi miło. Sama sobie wezmę.... :P Wódeczkę mam na myśli...

ja nie kasuje,bo czasami sie zdarza,ze jakis byly adorator po dosc dlugim czasie postanawia sie przypomniec,i to niekoniecznie milo,wiec dobrze wiedziec,kto to taki:)

Gdy chce o kimś zapomnieć to kasuję,gdy chce utrzymać kontakt to zawsze zostawiam.

aaaa, to autorowi bliżej wiekiem do 30-tki, niż do 50-tki..... Bo jeśli tamta "dawna" panna 25 wiosen miała.... No proszę. Jakie dylematy mają panowie! Większość sie do niczego nie przyznaje, więc dobrze chociaż poczytać jednego rodzynka ;) Marzę, żeby kiedyś znaleść tu temat: "Ona nie odzywa się już dwa dni..." Albo: "Dlaczego tak mnie zraniła??". Może wróci mi wtedy wiara w tzw. komunikatywność męską. Bo sama dobrze wiem, że panowie są wraśliwi. Denerwuje mnie czasami, ze nie chcą się do tego przyznać. Za żadne skarby!

Gość facettttttttt
stawiam flaszke ze faceci są wrazliwi ...i to jak ze ho ho:)

no są są.... Problem w tym, że ci najwrażliwsi najbardziej ten fakt ukrywają....

Gość To może nic nie znaczyć
lub nawet gorzej - czyli nie wzbudzasz w dziewczynie żadnych emocji. Ja bardzo rzadko kasuję numery telefonów, na zasadzie - lepiej mieć niż nie mieć... Nie skasowałam numeru tel. do faceta, który bardzo mnie skrzywdził, co przypłaciłam depresją. To, że mam jego nr w telefonie jest moją siłą... Nie musiałam się go pozbywać, by pozbyć się bólu. Nie wzbudza we mnie emocji.

Gość facettttttttt
czytacie czasem ze facet skoczyl z dachu czy inna glupote zrobil z milosci:) jakos rzadko odnosi sie to do kobiet:) i kto tu jest gruboskurny hmmm

Nie znam statystyk samobójczych z podziałem na płeć. Ale dotyczą tak samo mężczyzn, jak i kobiet... Kiepski to wyznacznik wrażliwości. Czyjejkolwiek.

Gość hhhkkkkk
Despona "o jej prawda jest taka" : tylko mi nie mów....,że pierwsze co robisz jak Cię facet wkurzy to łapiesz za tel. i kasujesz numer... no właśnie. ja tak kiedyś robiłam. potrafiłam kasować nr facetów, na których mi zależało nawet po kilka razy bo zawsze na wszelki wypadek zapisywałam w notesie :P na szczęście zmądrzałam i jestem teraz bardziej zdystansowana.

Gość ble bla blu bli blom plum
ja kasuję tylko tych których znielubiłam

Gość rozpustników i rozpustniczek
ja kasuję, ale w notatniku zawsze zapisuję i mam na wieki:classic_cool: nigdy nie wiadomo, kiedy może się nam numer przydać:) choć pewnie większość jest już nieaktualna:P

Gość bibo...
masz 17 lat? Czy 45 ?? Nie, nie pytam. Raczej zgaduję (nie obraź się)

Gość bibo...
O właśnie. Raczej nie zawracamy sobie głowy

Gość kamaszki
ja kasuje nr

Gość sprawa jest bardzo prosta
kasuje, bo nie lubie miec w tel tzw "martwych" numerów a tak w ogóle to strasznie nie cierpie facetów, którzy po miesiacu czy dwóch nagle pisza smsa w stylu ... co tam u ciebie słychac... masakra po prostu

kasuje kasuje a późneijm mam problem bo się odzywają neiznane numery traz przez to miałam neizręczną syt bo myślałam , że umówiłam się z innym a przyjechał nie ten co chciałam ale ja