Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kot Paskowy

Moi rodzice podsyłają mi kandydata na męża, a ja mam chłopaka.

Polecane posty

Gość klopp
autorko, ale w czym problem, w tym mieszkaniu? Szkoda ci, ze przeleci ci kolo nosa?

Nie, nie chodzi mi o mieszkanie tylko o dobry kontakt z rodzicami. Mieszkania i tak bym od nich nie przyjęła...

Gość rodzice zmieniają zdanie jak
urodzisz :)

podszyw bez takich bo mi się zaraz dostanie, że niby znowu prześladuję czy coś. ale po niektórych tekstach płaczę ze śmiechu :D

Gość na temat
offerma=nie ta klasa niemasz szans

Gość tu jest kilka podszywów
offermy, ten z którym gadasz, to nie jest ten od kuboty i Darth Vadera :classic_cool:

Gość cashmir
widze tu rozne zdania ale ja uwazam ze w zyciu wazne sa uczucia wiec nie rezygnuj ze swojej milosci tylko dlatego ze rodzice nie akceptuja twojego wybranka.To nie oni maja spedzic z nim swoje zycie tylko ty i wasze dziecko.Ja nie wyobrazam sobie zwiazku z zupelnie obcym nic nie znaczacym mezczyzna. Rodzicom powiedz wszystko i postaw sprawe jasno ze ty juz masz swojego mezczyzne i to wlasnie z nim chcesz byc i jestes szczesliwa mam wrazenie ze z czasem beda musieli to zaakceptowac. A swoja droga skad sie wziela ta Oferma ktora takie bzdury wypisuje.

Gość inkkkkkkkkka
a moze Twoi rodzice widzą coś u Twojego chłopaka czego TY nie widzisz? Jeżeli Ty jesteś wykształcona a Twój facet nie to prędzej czy później różnice wyjdą,zacznie Ci to przeszkadzać.Teraz zaprzeczysz,powiesz ze jestem nienormalna,ale widzialam sporo takich malżeństw które rozpadały sie w bólu.

Gość przeciez zawsze mozna
skonczyc studia zaoczne, to dzisiaj nie problem

Gość współczuję autorko
Ja mam sąsiadów doktorów i długo się kolegowałam z ich córką, 7 lat chodziła z chłopakiem którego rodzice nie akceptowali, nawet wyjechali do innego miasta. Nie było żadnego kandydata zastępczego wtedy ale manipulacja kasą, mieszkanie jej kupią i takie tam. W końcu się rozstali, nie wiem jaki konkretnie był powód ale wiem, że jak ona była w domu to jej robili konkretne pranie mózgu czasem wszyscy sąsiedzi słyszeli. Znam wersje tylko z jej strony że niezgodność charakterów czy coś. W ciągu roku ożeniła się z synkiem znajomego doktora który z nia do klasy chodził w liceum. W każdym razie z pomoca rodziców mieszkanko kupione samochód kupiony, dziecko jest, tylko miłości brakuje. Od 2 lat nie mam z nia kontaktu, bo koleś sie znęcał nad nia psychicznie a czasem i fizycznie i próbowałam z nią rozmawiać co jemu sie nie podobało. Wiesz autorko, powiedz rodzicom że od tej pory jak powiedzą cokolwiek na temat twojego faceta albo tego kolesia co chcą cię z nim wyswatać to wychodzisz, odkładasz słuchawkę i bądź konsekwentna.

Dobry Boże, dobry Boże, cóż za pokaz obsesji... Frustrat i miłośniczki harlequinów... Nie ważne czy lekarz, czy mechanik. Ważne ile zarabia :P

" Frustrat i miłośniczki harlequinów... " jak mogłeś zapomnieć o psychopatycznej dziewicy? 😭 nawet podszyw mnie nie chce :(

Raczej "psujesz kompozycję". W końcu mamy postmodernizm. Ciężko powiedzieć, który element w "dziele" jest śmieciem :P

Gość ingeborga266
obejrzyj z rodzicami film "Notebook" po polsku "Pamietnik" moze cos zrozumieja a jak nie to chociaz sie rozerwiesz bo film bdb POLECAM

Gość ***Narzeczona ***
Autorko rodzice nie moga wybierac ci meza koniec kropka. Nie akceptuja Ukochanego to trudno ... zostaniecie na wynajmowanym mieszkaniu. Szantaze sa niedopuszczalne i ja lalabym na "pomoc" rodzicow w zakupie lokum. Jesli jestescie Narzeczenstwem jestes w ciazy to rozumiem ze jestescie tez samodzielni i nie potrzebujecie pomocy rodzicow ... bo inaczej nazwalabym nieodpowiedzialnoscia zareczyny i ciaze jesli nie potraficie sie utrzymac.