Pył na wietrze 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: Skoncz sie zaslaniac inna osoba ktorej w dodatku tu nie ma bo to zalosne i dziecinne. Co ja moge to ja wiem i nie ty o tym decydowac bd Ble ble co ma do rzeczy że jej tu nie ma? To czyni z kogoś św krowę i tabu. Nie bądź dziecinna. A o mnie pierdzicie nie raz gdy nie jestem aktywna w temacie hipokrytko. Nie masz argumentu gdy powoli dochodzi do Ciebie do czego zmierzam w porownanu jej do siebie, już czujesz że zarzut o narcyzm mój jest z doopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Ble ble co ma do rzeczy że jej tu nie ma? To czyni z kogoś św krowę i tabu. Nie bądź dziecinna. A o mnie pierdzicie nie raz gdy nie jestem aktywna w temacie hipokrytko. Nie masz argumentu gdy powoli dochodzi do Ciebie do czego zmierzam w porownanu jej do siebie, już czujesz że zarzut o narcyzm mój jest z doopy. Dumbo to atencjon whore chyba nawet sama to przyznała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 1 godzinę temu Moje życie to co teraz żyję też się niedługo zakończy i nie muszę mieć na myśli związku, a poprawę zdrowia np. Tak też i on nie o tym mówił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Ble ble co ma do rzeczy że jej tu nie ma? To czyni z kogoś św krowę i tabu. Nie bądź dziecinna. A o mnie pierdzicie nie raz gdy nie jestem aktywna w temacie hipokrytko. Nie masz argumentu gdy powoli dochodzi do Ciebie do czego zmierzam w porownanu jej do siebie, już czujesz że zarzut o narcyzm mój jest z doopy. A dlaczego akurat dambo mam do ciebie porownywac? Ona swoje zyebanie ukrywa na priwach z munem. Nie lata tu za zadnym deb'ilem i z tym ze cyce wysyla tez sie specjalnie nie afiszuje oczekujac klaskania jajcami na kazda wys'rana przez nia glupote. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 1 godzinę temu Ogólnie wiedziałem że tak się to skończy czy z elkom czy iskrom smierdzial pozerem ale był promil szansy że jednak się upije i wyjdzie z piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: Dumbo to atencjon whore chyba nawet sama to przyznała Jeśli to drugie konto Babki to by pasowało. Zresztą cała reszta co wiemy o Dumbo też pasuje do Babki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Moje życie to co teraz żyję też się niedługo zakończy i nie muszę mieć na myśli związku, a poprawę zdrowia np. Tak też i on nie o tym mówił. To juz jest naprawde zalosne. Nic mnie tak nie brzydzi jak branie na litosc zwiazana z chorobami. No to sie zakonczy. Mamy plakac i wypytywac o szczegoly? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: A dlaczego akurat dambo mam do ciebie porownywac? Ona swoje zyebanie ukrywa na priwach z munem. Nie lata tu za zadnym deb'ilem i z tym ze cyce wysyla tez sie specjalnie nie afiszuje oczekujac klaskania jajcami na kazda wys'rana przez nia glupote. Tak ukrywa że wiesz o autyzmie. Dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Jeśli to drugie konto Babki to by pasowało. Zresztą cała reszta co wiemy o Dumbo też pasuje do Babki. Teraz to juz na pewno wiem ze ci sie skonczyly motywy na denne prowokacje zapierdziale. I nawet w choroszczy zaden pacjent nie lyknie twoich opowiesci kaznodziei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Moje życie to co teraz żyję też się niedługo zakończy i nie muszę mieć na myśli związku, a poprawę zdrowia np. Tak też i on nie o tym mówił. Nie wiem, nie moja sprawa to jest i nic nie mogę pomóc. Sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Jeśli to drugie konto Babki to by pasowało. Zresztą cała reszta co wiemy o Dumbo też pasuje do Babki. To nie babka pokazywala mi punie a babka jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: To juz jest naprawde zalosne. Nic mnie tak nie brzydzi jak branie na litosc zwiazana z chorobami. No to sie zakonczy. Mamy plakac i wypytywac o szczegoly? Jprle jaka Ty jesteś głupia. Nie biore na litość tylko podaję pierwszy przykład z brzegi co może oznaczać zmiana zycia. Nie choruję ciężko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Jeśli to drugie konto Babki to by pasowało. Zresztą cała reszta co wiemy o Dumbo też pasuje do Babki. Nie pasuje, babka by nie pisała z moonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Tak ukrywa że wiesz o autyzmie. Dobre. Jakim trzeba byc zenujacym czlowiekiem by wiecznie gucz podpierac o cudzy syf? Ani honoru ani odwagi cywilnej tylko tarcze se z dambo zrobila xD chcesz fikac to pod wlasnym szyldem bo ja jencow nie biore na pewno tak jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie wiem, nie moja sprawa to jest i nic nie mogę pomóc. Sorry. Proszę o pomoc? Prostuję jak faktycznie jest. Coś przeczytacie i zaraz że śluby się szykują, a o co inne idzie, a innym razem zwykła beka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie pasuje, babka by nie pisała z moonem. A to bylo przed moim lataniem na dywanie w szlafroku czy moze juz po? A moze za czasow romansu z kermitem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Jprle jaka Ty jesteś głupia. Nie biore na litość tylko podaję pierwszy przykład z brzegi co może oznaczać zmiana zycia. Nie choruję ciężko. Przecież nie napiszę wprost tutaj o co chodzi bo on by sobie tego nie życzył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie pasuje, babka by nie pisała z moonem. No to akurat fakt. Choć nie takie numery tu widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przecież nie napiszę wprost tutaj o co chodzi bo on by sobie tego nie życzył. Ale ja się domyślam o co mogło mu chodzić, bynajmniej nie o związek ze mną czy szukanie sobie baby. On nie szuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Przecież nie napiszę wprost tutaj o co chodzi bo on by sobie tego nie życzył. Nikogo to nie obchodzi. Chyba ze stare baby w przychodniach. Wymiennie z przystankiem jadacym na cmentarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: A to bylo przed moim lataniem na dywanie w szlafroku czy moze juz po? A moze za czasow romansu z kermitem xD A ja nie wiem, bo to nie jest tak ze ja z nim gadam cały czas, zazwyczaj jednego dnia chwilę a potem pół roku wcale itd więc nic nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 1 godzinę temu Jak dobrze że nie liczę już na zadnom laske stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodihit433 3 Napisano 1 godzinę temu SZCZERBATY POPISAŁ DOSTAŁ NAWET FOTY ALE SPASOWAŁ FINALNIE LEX POPISAŁ POŻALIŁ NA BABĘ ŻE NIE SEKSI ALE OSTATECZNIE OLAŁ RYM W OGÓLE NIE CHCIAŁ MALOWANY COŚ POPISAŁ ALE ZROBIŁ UNIK I KLASYCZNA WYMÓWKA JA JEDNAK NIKOGO NIE SZUKAM NA RAZIE XD TRZYNASTY TEŻ SIĘ JUŻ WYCWANIŁ I W PIÓRKA OBRÓSŁ BO SIĘ UWAŻA TERAZ ZA PARTĘ BO MA 20 PECETA I PÓŁKĘ NOWO NO CIENKO TO WIDZĘ BEKS... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaBelial napisał: Jakim trzeba byc zenujacym czlowiekiem by wiecznie gucz podpierac o cudzy syf? Ani honoru ani odwagi cywilnej tylko tarcze se z dambo zrobila xD chcesz fikac to pod wlasnym szyldem bo ja jencow nie biore na pewno tak jak ty A jakim trzeba być żeby siebie na kogoś projektować. Otóż bliżej mi do Dumbo niż Twojej atencyjnosci narcystycznej, wierzysz w to czy nie. Jeśli zatem jej nie masz za narcyza i mnie nie powinnaś, no ale Ty jestes jak wszyscy, jak coś sobie uroi to zaczadzony będzie się trzymał tego bo tak bezpieczniej niż doznać olśnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 1 godzinę temu Ja bym chociaz brala hajs za terapie na priwie xD co najlepsze rzuci przed wieprze a i tak konczy z reka w odbycie. I to cudzym. Troche to niepowazne jak na kobiete w wieku premenopauzalnianym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, hodihit433 napisał: SZCZERBATY POPISAŁ DOSTAŁ NAWET FOTY ALE SPASOWAŁ FINALNIE LEX POPISAŁ POŻALIŁ NA BABĘ ŻE NIE SEKSI ALE OSTATECZNIE OLAŁ RYM W OGÓLE NIE CHCIAŁ MALOWANY COŚ POPISAŁ ALE ZROBIŁ UNIK I KLASYCZNA WYMÓWKA JA JEDNAK NIKOGO NIE SZUKAM NA RAZIE XD TRZYNASTY TEŻ SIĘ JUŻ WYCWANIŁ I W PIÓRKA OBRÓSŁ BO SIĘ UWAŻA TERAZ ZA PARTĘ BO MA 20 PECETA I PÓŁKĘ NOWO NO CIENKO TO WIDZĘ BEKS... Dobre nawet to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodihit433 3 Napisano 1 godzinę temu BYCZY PSYCHOPATA KONESER PROSTYTUTKARZ JESZCZE ... XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: No to akurat fakt. Choć nie takie numery tu widziałam. No co ty jak oni się zawsze żrą na forum to sobie to wyobrażasz żeby pisali na priv lub do siebie dzwonili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, hodihit433 napisał: TRZYNASTY TEŻ SIĘ JUŻ WYCWANIŁ I W PIÓRKA OBRÓSŁ BO SIĘ UWAŻA TERAZ ZA PARTĘ BO MA 20 PECETA I PÓŁKĘ NOWO Dokładnie teraz by musiała anastazje wrócić i zrobić tak bo mi ledwo dyga na związku Hhttps://www.tiktok.com/@elenafit_xs/video/7559110907540819212 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A jakim trzeba być żeby siebie na kogoś projektować. Otóż bliżej mi do Dumbo niż Twojej atencyjnosci narcystycznej, wierzysz w to czy nie. Jeśli zatem jej nie masz za narcyza i mnie nie powinnaś, no ale Ty jestes jak wszyscy, jak coś sobie uroi to zaczadzony będzie się trzymał tego bo tak bezpieczniej niż doznać olśnienia. Ale mnie twoje bliskosci nie interesujo. A co wy blizniaczki syjamskie odbytami zlaczane ze mam was traktowac jako jednosc? wtf. Reszta to o samej sobie napisalas. Ludzi twojego pokroju unikam jak ognia w zyciu. Jedyne co cie laczy z tym feniksem z profilu to zgliszcza ktore zostawiasz. Ale to nie moj problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach