Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmana

Moi rodzice chcieliby miec wnuka! Partner nie chce miec dziecka!

Polecane posty

Gość Im so sorry for you
Poprostu po twoich wpisach wnioskuje, ze nie zdajesz sobie sprawy, ze zajsc w ciaze nie jest tak latwo. Piszesz jakby to byla bulka z maslem. Poza tym dla kobiety i dziecka im wczesniej tym lepiej. Po 30 wielokrotnie zwieksza sie niebezpieczenstwo urodzenia chorego dziecka a jak ktos chce miec dwojke to chyba jedno za drugim. Nie mowiac o plemnikach, im facet starszy tym gorszej jakosci

Gość aa ja mam 31 lat
Ale przyznasz, że nie jest to dobra motywacja żeby płodzić dziecko tak szybko jak się da, bo nie wiadomo kiedy partner pożegluje do innego portu ? :D

Gość aa ja mam 31 lat
Ja sobie doskonale zdaję sprawę z tego, że ryzyko o którym mówisz wzrasta (i to nieznacznie) po 35 roku życia.

Gość aa ja mam 31 lat
Chciaz to wszystko zalezy od konkretnej osoby - jej trybu zycia, ogólnego stanu zdrowia itd.

Nie zgadzaj sie na dziecko! mówię Ci, mam 42 lata i jedynaka który jest daleko ode mnie i nawet nie chce kontaktów ze mną. Dzieci to może radość, a potem same troski i zmartwienia. Mam 19 letniego syna coś wiem na ten temat

Nie zgadzaj sie na dziecko! mówię Ci, mam 42 lata i jedynaka który jest daleko ode mnie i nawet nie chce kontaktów ze mną. Dzieci to może radość, a potem same troski i zmartwienia. Mam 19 letniego syna coś wiem na ten temat

Gość bbbbbbbbb
to w końcu dla kogo masz urodzić to dziecko, dla rodziców, ale numer, rodzice mieli czas to niechby sobie rodzili jak im się tak zachciewa dziecka

Gość powiedz rodzicom żeby sami sob
ie zrobili bachora!