Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertertwer

dlaczego ludzie na forach są tacy wredni?

Polecane posty

Gość ertertwer

Nie mówię tylko o kafe (chociaż też), ale właściwie o wszystkich miejscach w sieci. Znam wielu ludzi w realu i jakoś nikt nie zachowuje się tak wrednie jak ludzie na forach. Masz odmienne zdanie - gadają z Tobą kulturalnie. A na forum co przeczytasz? "Nie znasz się, jesteś idiotą". Moim zdaniem prym wiodą fora na Filmwebie i Allegro. Napiszesz coś głupiego - jesteś spalony. Nie podoba Ci się film uznawany przez szarą masę za wartościowy - jesteś spalony. Tam lepiej nie siedzieć za długo na jednym nicku. Te fora uczą głupiej zasady że jesli nie zgadzasz się z resztą - możesz wypierdalać. A gdzie wolność slowa?

Gość Im so sorry for you
bo sa anonimowi

Te fora uczą głupiej zasady że jesli nie zgadzasz się z resztą - możesz wypie**alać. a juz sie tego nauczyles czy wciaz musisz wypierd...?

Gość 63333333333333
osobiście podziwiam ludzi którzy mają stały nick od wielu lat..... albo wciąż grają i dostosowują się do reszty...... albo mając odmienne zdanie wciąż muszą walczyć z resztą.......

Gość asklf maraskin
Zycie.

Gość
anonimowość robi swoje :) ja staram się nie ranić nikogo swoimi wypowiedziami, ale niektórzy się nie powstrzymują :p

TEZ TO ZAUWAZYLAM... nie mozna miec swojego zdania bo od razu cie potepiaja, trzeba isc za wiekszoscia...

Bo ludzie chcą wyładować swoją agresję i niezadowolenia z życia na necie. Na kafeterii często widać zwykłe prostactwo, no i modlę się o interwencję moderatora.

nie jest az tak zle.Wystarczy, ze czesc z nas bedzie zyczliwa ,to juz warto pogadac poprzez wymiane pogladow czy czasem po prostu poznac zdanie innych i wyposrodkowac cos dla siebie.Pozdrawiam przyjazne dusze.

nie znasz się, jestes idiotą, ludzie są na forach bardzo kulturalni i mili. ;p żartowałam. masz rację.

W końcu dyskusja daje egzystencję wszelkim forom. Można się z kimś nie zgadzac, ale nie trzeba się obrażać wzajemnie.

Gość ola ola ola ....
Ja ostatnio na Filmwebie pod jakimś - oglnie uznawanym za cudowny (czyli głęboki i ambitny, sratatata) - filmie napisałam że nie podobał mi się - wytoczyłam argumenty dlaczego. Dostałam odpowiedzi że powinnam pooglądać Rambo albo American Pie bo dla takich idiotek jak ja są tylko takie filmy. Inny facet prześledził całą moją historię na Filmwebie, zaczął wymieniać jakie filmy oceniłam źle (a jego zdaniem dobre) - czyli że jestem pusta i tępa, a jakie oceniłam wysoko (jego zdaniem kicze). Naśmiewał się z tego w niby bardzo inteligentny sposób, przy okazji nazwał mnie tipsiarą i kimś tam jeszcze. Reszta go oczywiście poparła. I powiem szczerze ... nie miałam siły się dłużej bronić. Odpierałam te ataki, ale one się nasilały. Nie weszłam tam więcej. Podobnie było na paru innych forach, gdzie dostałam opierdol za odmienne zdanie. Może jestem tchórzem, a może po prostu nie chcę sobie psuć nerwów, ale potem albo zmieniałam nick, albo odchodziłam z tych miejsc.

Nio wlasnie, dyskutowac mozna a nie obrazac i wyzywac ... co zreszta ma tu miejsce...

Gość hfhdfhdfhfh
eee... filmweb to w ogole bajka ciekawe jest to, że jeśli obrazisz film, to inni obrażą ciebie przeciez nie obrazasz ludzi

zapraszame na f23, tam nie ma obrażania, ani lżenia, jest miło i kulturalnie i można poznać ciekawych ludzi :classic_cool: