Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nympho....

Co czują ZDRADZANE Żony???????

Polecane posty

Gość Nympho....

Zastanawiam się czy potrafiła bym wybaczyc mojemu męzowi zdrade. A moze zaczne od początku... Będac w ostatnim czasie na czacie poznałam kilku facetów i niestety jak sie okazało wielu żonatych. Z pewnym Panem zaczełam pisac na gg i wogóle. Wiem zę jest szczęśliwy ze swoja zona ma 2 dzieci ostatnia córa 3mies bodajrze. Zaproponował mi spotkania na sex bez zobowiazań... a jesli nam sie spodoba to mozemy to kontynuowac....tylko pytanie po co? Po co facet szuka rozrywek skoro ma kochajaca zone ktora o niego dba..czy to znak ze miłośc sie juz wypaliła.... A ja rozmyslam o tego typu facetach i zastanawiam sie jak oni moga robic to swoim żona.???!!! Męza nie ma w łóżku tak do 2 w nocy.. co on robi w tym czasie??? No tak zabawia sie z jakąs laska na czacie czy innym tego typu komunikatorze. Znika z domku co jakis czas..Niby pod pretekstem pracy a w tym czasie spotyka sie z kochanka w jakims uroczym hotelu.. Co w tym momencie czuja zdradzane żony ??? Czy coś przeczuwaja. I jak znajduja siłe by nadal trwac przy tym mezczyźnie??? Dlaczego faceci zdradzaja mimo to ze maja fantastyczne zony cudowne dzieci i udane zycie zawodowe... Kochane Żony jak wy to znosicie!

Gość aaaaaaqw
nie jestem zona tylko mezem :-) wiec moge Ci powiedziec jako facet : Nie, jeszcze nie zdradzilem zony ale ostatnio chodzi mi to po glowie, bo zona nie chce sexu a ja mam dosyc proszenia itd. Po za tym jest w miare OK, mamy wspanoale dzieci 10-12 lat, no czasami klotnia (ale to normalne). Jakby zona mi dawala, to by mi co takiego na mysl nie przyszlo. Wiec z tymi facetami (z ich malzenstwem) cos sie psuje.

Gość aaaaaaqw
w wiekszosci sa same sobie winne....

Gość moja nic nie czuje
bo jeszcze nic nie wie i mam nadzieje ze sie nie dowie ;) hehe

Gość ulaulaulalalalala
a jak my kobiety bysmy zdradzily to byscie nas powyzywali od szmat !!!!!!!!!!!!! i gdzie tu sprawiedliwosc...

Gość ale o co chodzi....
?? mężowie dzielą się na: - tych którzy zdradzili - tych którzy dopiero zdradzą ;) Jak im żonki nie dają to same sobie są winne.