Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nympho....

Co czują ZDRADZANE Żony???????

Polecane posty

Gość Nympho....

Nympho.... (pikatchu1234@buziaczek.pl) Zastanawiam się czy potrafiła bym wybaczyc mojemu męzowi zdrade. A moze zaczne od początku... Będac w ostatnim czasie na czacie poznałam kilku facetów i niestety jak sie okazało wielu żonatych. Z pewnym Panem zaczełam pisac na gg i wogóle. Wiem zę jest szczęśliwy ze swoja zona ma 2 dzieci ostatnia córa 3mies bodajrze. Zaproponował mi spotkania na sex bez zobowiazań... a jesli nam sie spodoba to mozemy to kontynuowac....tylko pytanie po co? Po co facet szuka rozrywek skoro ma kochajaca zone ktora o niego dba..czy to znak ze miłośc sie juz wypaliła.... A ja rozmyslam o tego typu facetach i zastanawiam sie jak oni moga robic to swoim żona.???!!! Męza nie ma w łóżku tak do 2 w nocy.. co on robi w tym czasie??? No tak zabawia sie z jakąs laska na czacie czy innym tego typu komunikatorze. Znika z domku co jakis czas..Niby pod pretekstem pracy a w tym czasie spotyka sie z kochanka w jakims uroczym hotelu.. Co w tym momencie czuja zdradzane żony ??? Czy coś przeczuwaja. I jak znajduja siłe by nadal trwac przy tym mezczyźnie??? Dlaczego faceci zdradzaja mimo to ze maja fantastyczne zony cudowne dzieci i udane zycie zawodowe... Kochane Żony jak wy to znosicie!

Gość facettttttttt
zastanów sie co piszesz kobieto! masz meza a siedzisz na czacie z fagasami:) czat to bagno...dno bagna:)

Gość babaaaaaaaaa
Pytasz jak to znosimy? Pakujemy walizki męża i wyrzucamy na bruk, a i jeszcze jedno nie zapominamy o zmianie zamków.

Gość Nympho....
spakowac faceta dla którego poswieciło sie całe zycie?????? Chce wiedziec chociaz dlaczego to zrobił????

Gość taki jeden chlopak
co moga czuc....zal, zlosc czuja sie baaaaardzo zawiedzione... a czego facet na czacie szuka? odmiany, seksu, podniesienia wlasnego ego, szuka kogos komu bedzie nadal imponowal....oj dlugo by pisac

a po co mi wiedziec dlaczego on to zrobil? zrobil i tyle. zadne tlumaczenie i powod nie jest na tyle powazny i znaczacy, zeby mu jeszcze nie daj Boze wybaczyc. niech sobie bierze ta laske z ktora sie bzykal i niech sobie uklada zycie na nowo, skoro mu sie takiej odmiany zachcialo to pewnie z nia bedzie mu sie inaczej zylo.

a co czuje? bol i zlosc, to mi sie pierwsze na mysl nasunelo.