Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna110

Brązową wydzielina z pochwy?! Po stosunku!?DLACZEGO??

Polecane posty

Gość Anna110
Mało co przyjemności:( Dlatego już się trzęse ze strachu że to ta choroba!:( Objawy sie zgadzają jak nic!:(

Gość Endometrioza
Ja miewam bolesne stosunki ale w wieku 20 lat nie odczuwałam tego wcale.

Gość chlupup
Ania, widzisz, u mnie też czasem jest biegunka, ale nie zawsze. A ostatnio ból był nie do zwalczenia i o mało nie zemdlałam. Dobrze, że do łóżka doszłam i zdążyłam się położyć... Z tym, że moja mama, która 4 dzieci urodziła, mówiła mi, ze ona tez czasem miła biegunkę podczas @ i to się zdarza. Ale ja w ogóle nie bolała ciotka. Teraz na starość jej się trochę zmieniło na gorsze, niestety...

Gość Anna110
:( zdołowana!:(:(:(

Gość chlupup
Ale co to znaczy bolesny stosunek? W którym miejscu? Przy wejściu czy jak?

Gość Endometrioza
Torbiele są różnego rodzaju aby mieć 100% pewność trzeba zrobić laparoskopię.

Gość chlupup
Ale to jest zabieg, co do którego muszą być poważne przesłanki. Nie wiesz ile kosztuje prywatnie?

Gość Anna110
Ile to badanie kosztuje???

Gość Anna110
Jest jakieś aktywne forum tutaj o tej chorobie??

Gość Endometrioza
Dziewczyny, nie chcę Wam psuć humoru na weekend. Skro Wasz lekarz mówi, ze jest ok to tak jest. Laparaskopia to jak operacja, nikt Wam nie da skierowania bez poważnych wskazań. Jest badanie krwi CA-125. To jest badanie markerowe wzkazane przy raku jajnika ale też podwyższone przy endmetriozie. Mozecie sobie zrobić na własny koszt.

Gość chlupup
Wiem właśnie, że to operacja. Ale nie wiesz czy na fundusz czy coś płatna? Może w trakcie weekendu zajdę w ciąże i badanie nie będzie potrzebne :)

Gość Endometrioza
Każda z nas ma inny oraganizm i Wasze objwy wcale nie muszą wskazywać na endmetriozę. Aha podwyższony marker też o niczym nie przesądza. Mozna mieć zaawansowaną chorobe i nie miec podwyżższonego CA-125 i odwrotnie.

Gość Endometrioza
Jeśli lekarz zleci to normalnie na fundusz. Najlepiej szybko zajść w ciążę :) ja zwlekałam i teraz mam za swoje ;)

Gość chlupup
Dzięki za info. Zobaczymy co czas pokaże. Trzeba być dobrej myśli. Dobranoc.

Gość Endometrioza
Nie ma za co ;) ale mam nadzieję, ze pomogłam a nie przestraszyłam :) Dobrej nocy

Gość o matko i córko.00
ja przed kilkunastoma latami miałam identyczne objawy...i również bóle podczas miesiączek tak potworne-że podczas porodu, gdy spytałam kiedy bedę miała bóle porodowe- lekarz oznajmil mi że własnie rodzę-stwierdziłam że co miesąc wole rodzic niż miec okres !!!! równuież miałam takie dziwne plamienia.. to chyba normalne u osób, które dość rzadko wspólżyją.. z resztą do dziś o miewam

Gość Anna110
Wiecie:( dalej mi to leci:(

Gość Anna110
4 dzień już tak:( Eh...:( niepokoi mnie to.

Gość Anna110
A może to przez ginekologa mi teraz takie coś leci? Może mi cos tam naruszył? To możliwe??

Nie denerwuj się, skoro niedawno lekarz cię badał to myslę że tak szybko nic by się nie zrobiło. Ja tak kiedyś miałam, ale po pigułkach, hormony wtedy dały d..y. Możesz mieć krwawienie śródcykliczne. A jak długo uprwiasz seks? Jeśli to początki to może to być przez to, tak sądzę.

Gość Anna110
Seks uprawiam już od ok. 3 lat. Ale rzadko.

Gość Anna110
Wydaje mi się że to albo przez stosunek ostatni albo przez ginekologa......? :-(

A czy ostatnio nie byłaś chora, przeziębiona, na antybiotykach? Mógł ci się cykl rozregulować.

Nie wymyślajcie!! 17 dzień cyklu czyli prawdopodobnie okres owulacyjny, plamienie w tym okresie to NIC NIEPOKOJĄCEGO. Są kobiety , które mają tak regularnie, są takie, którym zdarza się to sporadycznie. WYLUZUJ. Skoro byłas u lekarza niedawno to nie wierz w żadne tam choroby paskudne. Poczytaj troche, ale nie na forum tylko w wiarygodnej literaturze i to Cie na pewno uspokoi.

Gość Anna110
Aguś przeziębiona byłam jakis tydzien temu... Ale ja nie miałam nigdy takich tych plamień brązowych. To mnie gryzie...:-S

Gość Anna110
Aguś przeziębiona byłam jakis tydzien temu... Ale ja nie miałam nigdy takich tych plamień brązowych. To mnie gryzie...:-S

Gość Anna110
Owulacja to raczej nie taka brązową...hmm?:(