ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Styczeń 22, 2010 kto oglada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Styczeń 22, 2010 tak jak myslalam...nawet nie wiecie co to jest zapewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 22, 2010 O czym jest ten serial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Styczeń 22, 2010 ja oglądam jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Styczeń 22, 2010 nie bede pisac o czym dokladnie,bo nie chce sama obejrzyj.Ale jest zajebisty poprostu:D Tluke juz trzecia serie(jeszcze kilka odcinkow mi zostalo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Styczeń 22, 2010 hank to mój idol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Styczeń 22, 2010 crem a na ktorej serii jestes?? moja ulubina postac to Colini hahah zajebista jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość homie Napisano Styczeń 22, 2010 obejrzałam dwa sezony, bo potem się wzięłam za "lie to me." aczkolwiek ten łysol był zajebisty, zawsze mnie rozśmieszał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Styczeń 22, 2010 na 2 sezonie a leci na comedy central Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Styczeń 22, 2010 no ja juz trzecia ogladam i przyznam,ze jeszcze bardziej mi sie podoba niz wczesniejsze serie.A lysol tez jest dobry z ta Mersi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Styczeń 22, 2010 z łysego jest niezła polewka ale hank wymiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Styczeń 22, 2010 widze ze topik nie robi furory :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xcvbnm Napisano Styczeń 22, 2010 nie robi bo serial jest do bani.Zyskał by większość oglądalnosc gdyby Duchowny zamiast posuwac panienki zaczął sobie sam ssać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Styczeń 22, 2010 nie robi ale nie musi:) Chcialam sie tylko obeznac czy sa tu jacys ludzie,ktorzy ogladaja ten zajebisty(moim zdaniem)serial.Ale wiekszosc chyba oglada Detektywow na tvn:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Styczeń 22, 2010 hank to mój idol i mistrz a ja bede jego uczniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Hank mnie w trzeciej czesci troche wkurwiac zaczyna szczerze mowiac.AI wkurwia mnie tez ,ze nie moze byc z ta swoja lovvvv.W tzreciej czesci zaczynaja sie problemy wychowawcze dla nich:D A ten lysol zabiega spowrotem o swoja zonke z roznymi skutkami.Hank posuwa swoja uczennice,i jedna kolezanke z pracy,a matka przyjaciolki jego corki leci na niego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Styczeń 22, 2010 hank ma poprostu fajne zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZŁOŚLIWA MENDA Napisano Styczeń 22, 2010 karen odejdzie od hanka bo dowie się ze rypał tą jej niedoszłą pasierbicę tak sie skończy 3 sezon ENJOY:-D A tak btw to ja oglądam i nie tylko ja i za to ten spojlerek:) za głupie teksty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Styczeń 22, 2010 nie bedzie juz mial takiej beztroski jak wezmie pod opieke corke:) Ale i tak te wstretne babska nie dadza mu spokoju:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Styczeń 23, 2010 "A tak btw to ja oglądam i nie tylko ja i za to ten spojlerek za głupie teksty" ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZŁOŚLIWA MENDA Napisano Styczeń 23, 2010 "tak jak myslalam...nawet nie wiecie co to jest zapewne" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Styczeń 23, 2010 no i co zlosliwa mendo ulylo Ci,bo mnie wcale to nie zabolalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZŁOŚLIWA MENDA Napisano Styczeń 23, 2010 a miało? o co kaman? za duze mniemanie o sobie chyba:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dream of Californication Napisano Styczeń 23, 2010 oglądałam ten serial tylko ze względu na muzykę - dobrą :) - i różne ukryte nawiąznia do niej, kiedy np. mówili do siebie tekstami piosenek, czyli dla zabicia czasu tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podnosiciel 0 Napisano Luty 15, 2011 dzwigame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach