Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowaaaaaaaaaaaaa

Pomóżcie mi dobrać sukienkę do mojej figury ZDJECIA !!! Chude łydki !!

Polecane posty

Paula zalezy o ktorej mówisz? ta pierwsza zakrywa całe nogi od tyłu , druga ma szeroki rozporek na taki bym się nie zdecydowała , to są suknie szyte na miare więc mogę zaproponować swoje poprawki . Mysle ze w kiecce po kostki będę wyglądać trochę dziwnie w końcu to będzie czerwiec upał , każdy na pewno przyjdzie w krótkich sukieneczkach na które ja na pewno się nie zdecyduję

dlatego widzę dla siebie coś w tym typie , krótka tak jak piszę raczej nie wchodzi w grę chyba że uda mi sie rozbudować łydki w co wątpie;/

a wy jakie macie wymiary ile w biodrach ? Skoro twierdzicie że moje biodra są szerokie , ja nie uważam aby one były za szerokie... są ok , ale te chude łydki może sprawiają taką wizję hmmm spodnie noszę w rozmiarze 36/38

a moze warto pomyslec o kiecce,ktora sprawi wrazenie,ze jestes szczuplejsza w biodrach i udach?? Wtedy lydki nie beda zle wygladac...

Paula a jaka to mogła by być kiecka ?

Gość rozwwielitka
Fioletowa masz super figurę na serio. Ja uwielbiam takie szczuplutkie łydki he i mi się poszczęściło ze tez takie mam. nie pozwól zeby ktoś ci wmówił ze masz je rozbudować - a jak przyjaciółka tak doradza to niech sobie tłuszcz odessa ze swoich. Na prawdę nieziemsko byś wyglądała w obcisłej sukieneczce mini- fiolet czy czerń, np na ramiączkach albo wiązana na szyi też super być wyglądała:)

Gość wilnijkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam tez 36/38 ale ma troche inna sylwetke - bardziej wysportowana . ta druga sukienka jest lepsza ta pierwsza za barzo bedzie obciskac ci brzuch (i bedziesz go musiala wciagac - a jesc trzeba ;-) poza tym mozesz wziac cos do kolana , cos co sie rozkloszowuje- wtedy nie widac ud i lydki tez nie sa wyeksponowne . zalezy od gory. pappa

rozwielitka dziękuje za miłe słowa ale ja w życiu bym się nie zdecydowała tak wystąpić :) mogłabym tam wyjśc z dala od wszystkich gdzieś na wakacjach co nikt mnie nie zna to spoko , ale w gronie znajomych nie ma szans :)

wilnijkaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale nie będę musiała wciągać brzucha bo ja już nad nim pracuję :) i za 6 miesięcy będzie płaściutki

lecę spać , już późno jutro poczytam może ktoś coś nowego napisze . Dobranoc wszystkim

Gość sasehhhhhhhhhhhh
super :( czym ja się akurat pochwalić nie mogę

hop