Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia2310

są tu jakieś 30 latki?

Polecane posty

Gość erwinek
no napisałaś ,że jutro go żegnasz

Gość erwinek
to ty masz i psa?

Gość pANNda
Znak zodiaku - panna wiek-29 dziecko-brak (szkoda) :( maz-brak facet-jest (ale jeszcze nie wiem jak dlugo z nim wytrzymam) :( wyksztalcenie- wyzsze praca-brak (ucze sie jezyka- poza Polska) Czasami czuje, ze zycie mi ucieka i ze zrobilam tyle glupstw :(. Gdybym mogla cofnac czas to jestem pewna, ze moje zycie byloby o niebo lepsze. Ach........... :( A z tym przesadnym sprzataniem to cos w tym jest bo ja rowniez jestem pedantka. Czasami az do przesady :)

betanna .....papppaa no tak panny tak mają z tym sprzątaniem!!! ja tylko sie obudze to już widze co musze sprzątnąc lub ułożyć!!!! nie jem śniadania tylko musz enjpierw choć trochę sprzątnąć!!!

Erwin ja to sobie zawsze wyobrazam,ze cos mam choc nie mam:P mimi znam to z tym sprzataniem;) sprzatam przed zasnieciem i zaraz po przebudzeniu:P taka chyba nasza natura:) Kochani ja tez zmykam:) Mimi2608 bylo mi milo popisac z Toba zwlaszcza ze tego samego dnia jestesmy urodzone:) Skad jestes?Jak mozesz to napisz? Odzywaj sie na @.Ja tez cos napisze:) Dobranoc wszystkim:) Mykam juz:)

Brzydula30 ................................dobranoc, oczywiście ze sie odezwe, Ty tez sie odzywaj!!!!buziaki

Gość nie no jak mnie pamięć
nie myli,- to Ty Brzydula masz faceta a że ślubu nie macie to już norma - takie czasy,- ciekawe jak by to było gdyby mowa była o starych pannach- jakie byś zajęła stanowisko ?

Mimi🖐️ biena ta Twoja corcia:(Tylko katar czy cos wiecej? Moj synek caly dzien dzielnie szafki pomagal montowac:) Nawet wiercil i sie przewiercil do lazienki:P Zrobil dziure w kafelce:P Zdolny po mamie:classic_cool:

a tak powaznie to nigdy nie bede sie czula stara panna przez to,ze mam dziecko.Dziecko potrafi zmienic kobiete bardziej niz maz czy partner:) Moze i w zyciu bede sama ale nigdy juz samotna:)

ma katar biedna bo był u nas ktoś który potem okazało sie ze chory jest!!!matko no taka zła jestem!!!!terz tak sie męczy z tym noskiem biednym!! to fakt dziecko to jest wszystko, wystarcza całkowicie do życia, nigdy już nie bedzie sie samotnym!!!!

Brzydula30 ......Twój synek to zdolniach hihihihhi!!!! fajnie ze pomaga mamie!!!! super jest!!!

Gość cza29rna
za miesiac :( i jestem przerazona, nie czuje sie na 30 lat tzn nie chce miec jeszcze tyle albo kuzwa, nie pasi mi 30 jeszcze :/

W miare dobrze,chociarz podobno nigdy nie jest na tyle dobrze żeby nie mogło być lepiej:) Mam męża i córeczke która w maju skończy 4 latka:)

oj tam nie ważny jest faktyczny wiek, ważne jak sie człowiek czuje w środku!!! np ja czuje sie na 14 żartuje hihihihi czuje sie na 25 to max

ajjjj ......to świetnie ze masz dziecko to znaczy ze życie jest cudowne szczególnie jak dziecko jest zdrowe i super sie rozwija!!!!

no to i ja sie przywitam :) 3 dyszki bedzie w tym roku w listopadzie... mąz jest od prawie 6 lat:) dziecko tez jest :) ma 2 latka i 9 miesiecy:) no i ogólnie jest fajnie :D

ostatnio jak słyszałam tyle o kobietach które miały problemy w ciązy i ich dzieci poumierały to chce mi sie płakać albo nie wyć raczej ze smutku a le za chwilke myśle ze ja mam szczęście ze mam zdrowe i cudowne dziecko przekochane!!!!!

Gość cza29rna
No wiem, ale kurde jakos mi ta 30 nie pasuje teraz, w sumie mam za soba malzenstwo, mam coreczke itd ale jakos moje zycie nie jest takie ulozone, wiesz co mam na mysli byc moze dlatego tak mysle bo wlasnie mam juz takie rzeczy za soba a powinnam w sumie teraz sie chajtac, dzieci rodzic itd a ja teraz wlasnie zaczyna zyc odbijam sobie chyba te lata ktore zamiast sie bawic ja z obowiazkow musialam o tym zapomniec hmmm...

Na szczęście jest zdrowa moja mała księżniczka:) a męża mam od 5 lat:)

cza29rna .........brakuje Ci faceta? bo dobrze zrozumiałam ze nie masz juz męza tak?bo u mnie to tak jest ze czasami mam go juz dość!!!