Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhrhmk

umie ktoś to przetłumaczyć?

Polecane posty

Gość sdhrhmk

A live begins another's over As another day begins Life runs full circle getting older It happens to me It happens to you I do believe you're still around me You're still around me all the time I have no doubt one day in heaven I will see you again I'll see you again, see you again Break the bread drink the wine In my heart you'll live forever The time to go is never right When we say goodbye While we're here we shouldn't waste A day in life to say I love you It's now that I'd just wish so much, to see you Eye to eye When you came home the war was over So many years before my time I was so proud the day you told me You havn't hurt anyone No one Break the bread drink the wine In my heart you'll live forever The time to go is never right When we say goodbye While we're here we shouldn't waste A day in life to say I love you It's now that I'd just wish so much to see you Eye to eye

Gość Im so sorry for you
za dlugie nie chce mi sie

Gość hollt shit

Gość cypryssek
Zaczyna żyć innym nad Jako następny dzień zaczyna się Życie biegnie pełne koło starzeje Zdarza mi się Zdarza ci Wierzę jesteś jeszcze wokół mnie Jesteś jeszcze wokół mnie cały czas Nie mam wątpliwości, jeden dzień w niebie I will see you again I'll see you again, see you again Break chleb pić wino W moim sercu będziesz żył wiecznie Time to go nie ma prawa Kiedy żegnamy Skoro już jesteśmy tu nie powinien tracić Dzień w życiu powiedzieć I love you To teraz, że chcę tylko chcą tak bardzo, do zobaczenia Oko w oko Gdy przyszedł do domu wojnie Więc wiele lat, zanim mój czas Byłem tak dumny dni powiedziałeś mi Jesteś havn't skrzywdzić nikogo Nikt Break chleb pić wino W moim sercu będziesz żył wiecznie Time to go nie ma prawa Kiedy żegnamy Skoro już jesteśmy tu nie powinien tracić Dzień w życiu powiedzieć I love you To teraz, że chcę tylko chcą tak dużo do zobaczenia Oko w oko

Gość nic tylko do piachu
to jakas piosenka czy wiersz? poszukaj moze jest w necie gotowe tlumczenie.

Gość holly shit
zaczyna sie nowe zycie ,inne sie konczy jak rozpoczecie nowego dnia zycie kreci sie kolem,starzejac sie to zdarza sie tobie to zdarza sie mi wierze,ze jestes ciagle blisko mnie jestes kolo mnie ciagle nie mam watpliwosci,ze pewnego dnia w niebie zobacze cie znowu

Gość holly shit
kurde,nie chce mi sie

Gość holly shit
zobacze sie z toba znowu,zobacze cie znowu przelam chleb,wypij wino w moim sercu bedziesz na zawsze nie ma nigdy wlasciwego czasu na pozegnanie kiedy jestesmy tutaj(na ziemi) nie mozemy zmarnowac ani jednego dnia nie mowiac kocham cie wlasnie teraz moim zyczeniem jest zobaczyc ci twarza w twarz(doslownie byloby oko w oko)