Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjkklg

mój eks jest jakis jebniety

Polecane posty

Gość gjkklg

zostawił mnie pół roku temu.W og.óle dziwny podał powód ze nie moze sie ze mną spotykać bo nie chce.Ale caly czas mnie po zerwaniu kontrolowal i jak z kimś wyszłam wyzywał od najgorszych9sam mial inne laski).Generalnie dzwonił do mnie po rozstaniu i mielismy kontakt twierdził żę cały czas nie jestem mu obojetna ale nie chciał ze mna byc.Kontakt zerwal gdy ostatecznie znalażł nowa laske wtedy ja znalazlam faceta i luz.. Ochlonęłam po pol roku zobaczyłam ze świeci sie na gg ma szkole jazdy a chce robic prawko wiec zapytalam czy mi poleci dobrego instruktowa bo znowu oblałam a on zaragował tak "nie chce cie znać nie pisz do mnie nigdy!!Rozumiesz?nie chce z toba rozmawiać...jesteś największą pomyłką mopjego życia nie pisz wiece" Jestem szczęśliwy i wkrótce bede tatą!:Ospierdalaj :O

Gość gjkklg
czy moze mi ktoś to wyjaśnić z polskiego na nasze:O????/

Gość on cie koha
tyko o tem nie wie

Gość Im so sorry for you
ale pisalas juz o tym. Olej to

Gość gjkklg
taak kocha mnie do szaleństwa dlatego zostawił dla innej:Ozachowal sie jak psychol:O

Gość cccccccccccc
w/g mnie to przedstawiłaś sytuację dość subiektywnie i dużo pewnie przemilczałaś w temacie nie dając pełnego obrazu waszego związku.

Gość gjkklg
nic nie przemilczałam on mnie zostawil walczylam o niego długo ale nie chciał ze mna byc robił tylko sceny zazdrosci jak probowałam ulozyc sobie zycie.kochałam go bardzo twierdzil ze nie moze sie ze mna spotykać "bo nie jestem mu obojetna,i posuwał inne"ubliżał mi obrażał aja świata poza nim nie widziałam

Gość cccccccccccc
tak, na pewno. ;) więc cię nienawidzi tak za nic? nie wierzę. zawsze są jakieś powody, tylko ty je tu ukrywasz.

Gość gjkklg
nienawidzi mnie bo sie do niego odzywam a on tego nie chce-tak napisal:O

Gość cccccccccccc
to się nie odzywaj! w ogóle tematy eksów są dla mnie śmieszne. to twój były, więc zapomnij o nim i tyle.

Gość gjkklg
po pól roku sie odezwałąm zupełnie niezobowiązująco..:Opo zerwaniu to on sie odzywał miesiącami do mnie!:O

Gość ty sie cholera ciesz...
ze cie zostawil,to jest facet ktory bedzie kontrolowal,dreczyl i przesladowal kazda kobiete z ktora jest.Nie pchaj lap do ognia,malo masz szkolek jazdy???trzymaj sie od psychopaty z daleka,znam ten typ facetow,bo sama mam takiegi i odchodze od niego 10000raz,jemu nie przeszkadza to zeby zaliczyc panne,a potem stac i czatowac pod moimi drzwiami i sprawdzac czy kogos mam,a jesli wydaje mu sie chocby na chwile,to wyzywa,wrzeszczy na cala okolice,ja bym byla najszczesliwsza osoba gdyby mnie zostawil,znalazl sobie kogos i dal mi spokoj

Gość cccccccccccc
ale sama odzywa się do niego. sama nie potrafi zerwać z nim kontaktu, ludzie!

Gość gjkklg
zerwałam z nim kontakt!odezwałam sie pół roku po.Pozatym on codziennie włazi na moj profil nank i na profile kolesi których dodaje do znajomych!

Gość prosta sprawaio
z jakiś tam powodów nie chciał z toba być.Ale może ma do ciebie słabość nie chce zamieszania w swoim życiu nie chce znó o tobie myśleć itd...bo ma świadomość że wasza relacja po zerwaniu była destrukcyjna wiec go wkurwia fakt ze sie odzywasz:O

Gość razem jestescie jebnieci

Gość Girl_UK
Dobra to chuj z nim, po co znim jeszcze gadasz? czemu niktore dzeiwczyny sa takie glupie ze sie ponizaja przed glupimi chlopakami?

Gość gjkklg
bo go kochałam kiedyś bardzo.I tego nie rozumiem:Gdyby naprawdę był szczęśliwy nie zachowałby się tak:O

Gość cccccccccccc
no właśnie też tego nie rozumiem. po co po pół roku się do niego odezwałaś! musiałaś zagadać?! i się dziwisz, że tak ci odpisał i jeszcze widzisz tu jakiś problem. ja nie widzę żadnego. eks, to eks.

Gość cccccccccccc
więc go kochałaś, czyli czas przeszły. więc po co mu odpisujesz, piszesz do niego?! normalna dziewczyna zrywa kontakt, ignoruje, nie odpisuje, nie odbiera telefonów a ty robisz inaczej i się jeszcze dziwisz dlaczego jest tak a nie inaczej. on ma cię gdzieś, więc daj sobie spokój z nim.

Gość gjkklg
ok ma w dupie to mógł nic nie odpisać!!tak jak ja robie z byłymi ale jeogo reakcja była agresywna jakby mnie nieawidzil!dlatego nie rozumiem!

Gość cccccccccccc
dziewczyno! co za różnica jaka była jego reakcja. on jest przeszłością, zrozum to i się nie zastanawiaj nad nim.

Gość gjkklg
mało tego..przez jakis czas podszywał sie pod kogoś i tak jakos wyszlo ze przez przypadek się zgadaliśmy(na początku nie wiedział ze to ja)potem jak sie dowiedział podał fikcyjne imie i przez pare miesiecy uprawialismy wirtualnie seks!!!gadaliśmyw iele godzin...Jak sie zorientowałam ze to on to przestal pisać!

Gość gjkklg
ale ja sie zastawiam!!Był dla mnie bardzo ważny dlatego nigdy nie bedzie mi do końca obojętny!!Tylko zwierzęta sie nie zastanawiają!to ludzkie przecież!!:O

Gość cccccccccccc
szkoda mi ciebie bo tkwisz dalej w toksycznej miłości do niego. ten związek był i jest bez przyszłości a ty wierzysz, że kiedyś będziecie razem. znajdż sobie innego a o nim zapomnij.

Gość gjkklg
pól roku mial ze mna kontakt jako ktos inny!jako ktos inny byl mimy pocieszał mnie dawal rady..wypytywal o szczegóły z życia prywatnego..co jakis czas pisał ze "czuje ze powinien to zakończyć ze tak bedzie lepiej dla nas"i wtedy wyczulam ze to on..dawał mi tez zlote rady "daj sobie czas narazie nie spotykaj sie z nikim"pytal "a spalas z nowym chlopakiem":Opół roku jako ktos inny!!

Gość tak mysle
a ja mysle ze to jego lala napisala do ciebie!! ...poza tym straszny niedorozwoj jakis umyslowy z niego....

Faktycznie bardzo żałosny gość skoro postępuje wg zasady "nie chcę ale i nikomu nie oddam". mentalność (i inteligencja) wściekłego psa we wczesnym stadium paranoi. A Ty przestań o nim myśleć bo to śmieszne i wybacz ale to żałosne troszkę tęsknic do takiego frajera.