Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość między złem a złem

wojna między Tymochowiczem a pani Dodą.

Polecane posty

Gość między złem a złem

Co sądzicie o tej wojnie/kłótni? Za kim jesteście? Ja stawiam sprawę tak,że on zaczął,on ją pierwszy ośmieszył,a ona lubi uderzać ostro,naprawde ostro. W sumie można by powiedzieć,że uderzyła w jego żonę,a nie córke,a gdyby jego żona nic złego nie zrobiła-teraz takich wstrętnych,ostrych kłótni,by nie było. On może ją bezkarnie krytykować a ona ma siedzieć cicho a jeżeli nie to powiedzieć pare słówek o jego pracy? Mam mieszane uczucia wobec tej sprawy a Wy? Swoją drogą,fakt,dziecko male,bezbronne z drugiej-żona,ktora nie powinna tak postąpic. Wiecie coś więcej na ten temat. Wypowiadajcie się.

Gość między złem a złem
a jak nie jestescie wtajemniczeni,to poczytajcie na pudelku :D

Gość między złem a złem
gr z nikim sobie porozmawiac nie wolno! ŚPIOCHY!

Gość to Tymochowicz zrobił
prowokacje, to ma, bo faktycznie w środowisku mowi sie, ze jego zona daje dupy komu popadnie, nie jestem fanką Dody, ale tym razem po prostu nazwała rzecz po imieniu

Gość moze to dziecko jest i Tymocho
wicza, co nie zmienia faktu, że jego żona to kawał zdziry - widac po gębie nawet, ze lubi lody :P

Gość między złem a złem
zgadzam się z tym,ze atak jest w sumie ok,bo on zacząl i co pewnie mu się lyso zrobilo? bawi mnie to,ze chce kasy za to wszystko,co dostanie milion zlotych i to sprawe zalatwi? tja. On nie zaprzeczyl,czyli to nie jego dziecko.

Gość Doda to dno moralne
rozumiem, ze to on zaczal, ale jak Dioda nie miala zadnych argumentow to nie musiala czepiac sie dziecka. jego dziecko czy nie - nie jest niczemu winne

Gość Doda to dno moralne
jeszcze jedna sprawa. szczyci sie swoim wysokim IQ. takimi wypowiedziami utwierdza tylko ludzi w przekonaniu, ze jej IQ nie wynosi nawet polowy tego ile podobno faktycznie jest

Gość mimilala
ta wojna świadczy o tym, że riposta Dody byla bardzo celna. A teraz Tymoch robi larum, że biedne dziecko skrzywdziła itp...przesadza chlop.. i ten list otwarty-żenada. zachowuje się jak rozhisteryzowana baba. W tej wojnie kibicuję Dodzie!!!

Gość sojusznikkkk
Tymoch dowalił Dodzie, że jej podpowie, na czyich kolanach powinna siadać, żeby wygrywać festiwale( chamskie, prawda?), no to ona mu odpaliła, że mu podpowie, na jakich nie powinna siadać jego żona, bo wiadomo jak się już takie siadanie skończyło (dzieckiem z kolegą) . Doda the best !!

Gość między złem a złem
dodna to dno moralne-pf,twoja wypowiedz jest dosc smieszna. te testy na IQ wcale nie są takie trudne,wiec Cie nie rozumiem. Zresztą nie mozna powiedziec o Dodzie,ze jest nieinteligętna,tylko robi z siebie CZĘSTO glupka,a czasami mowi naprawde fajnie i mądrze. Ona nie uderzyla w dziecko,tylko w zone,ale jak w nią uderzylby,ze ma milion operacji plastycznych albo o zdradzie Radzia to jest ok nie?

Gość między złem a złem
sojusznik zgadzam się. mogl zamknac morde na kłódkę,a nie pokazywac jakie to ma super teksty i jej dogryzac. ona tez ma prawo sie wypowiedziec...

Gość sojusznikkkk
nAJNOWSZA WIADOMOŚĆ Z SE "Tgo nikt się nie spodziewał. W wojnie między Dodą (26 l.) a Piotrem Tymochowiczem (47 l.) nastąpił niespodziewany zwrot w akcji. Wszystko za sprawą prezentera Radia Eska Pawła "Pawelca" Trzocha (42 l.). Wzburzony całą sytuacją wyznał "Super Expressowi", że to on, a nie Tymochowicz jestem ojcem Nataszy (2,5 r.)!" :P

nie ważne że nie tymochowicz jest ojcem ale ta durna kobieta nie powinna publicznie tego głośno mówić to prywatna sprawa

Gość między złem a złem
też to czytalam. :D udupi?za co? za prawde?prawda boli. cios za cios... 1,5 miliona za prawde chce dostac,ja nie moge...co za...

tak udupi jak to za co ? to nie jej sprawa kto dziecko zrobił po kiego ona publicznie takie pierdoły opowiada

Gość między złem a złem
campari,a on ma prawo ją krytykowac,nie? najpierw odnosnie testow,pozniej obsciskiwania się z innymi,jeszcze cos tam bylo. i CO Z TEGO,ŻE DOTYCZY TO TYLKO JEJ? ale kazdy to czyta i widzi,ona chciala zeby cos go zabolalo. on daje rady komu siadac na kolanach,ona komu nie,proste,mogl nie zadzierac nosa. widze,ze "wychowanek Leppera"ma fanow,ja rozumiem,jedni są za Dodą ,inni za nim,ale troche dystansu i pokory do sprawy,bo teraz jaki on to biedny ,co to nie on,jakie to dziecko skrzywdzone... bez przesad,mieszka z taka kobieta pod jednym dachem a daje rady dodzie.

Gość sojusznikkkk
a meżczyzna powinien publicznie mówić, komu siadać na kolanach, żeby wygrać jakiś festiwal. sugestia tej wypowiedzi jest jasna, nie ma facet klasy i kultury, dobrze mu dowaliła!!! cham straszny z niego

Gość między złem a złem
więc to nie jego sprawa komu ona siada na kolanach i jaka jest ;] co Doda jest szmatą,a jak nazywa się kobieta ,która ma dziecko i przystawia rogi osobie z którą jest związana? no jak?

Gość Doda to idiotka jakich mało
Sprawa z Tymochowiczem jest jedną z wielu. Gdyby była tak inteligentna za jaką się uważa to miałaby serdecznie w dupie to ludzie o niej mówią bądź załatwiałaby to w inny sposób. Ona goni za sensacją i rozgłosem. Szkoda tylko, że płyt nie sprzedaje, bo w końcu o to jej powinno chodzić. Wywali cyce, palnie głupotę i to jej przepis na sukces.

no może i też nie ma prawa krytykować a i owszem ale niech że się kłócą między sobą po co dziecko do tego wtrącać mało tego kobietę tymochowicza

Ktoś pisze, że Doda jest the best. W czym? Teksty typu "Stara szmata zamiast drzwi" nie świadczą o jej inteligencji. Wypowiedzi także. Dziewczynie w głowie się poprzewracało.

Gość między złem a złem
juz nie robcie z niej nie wiadomo kogo,ja pierdole,ludzie,co wy zazdroscicie?przesadzacie chyba troszeczke. DRUGA RZECZ,smiesza mnie wypowiedzi tych sojusznikow pana Tymochowicza skoro on jest taki fajny to TEZ MIALBY SERDECZNIE W DUPIE CO MOWIA O NIM,JEGO RODZINIE I CALEJ RESZCIE DOTYCZACEJ JEGO ZYCIA. zaraz ktos powie,ze dotknęla jego rodziny ale jego rodzina to i jego zycie,wiec to nieuniknione jest. Pewnie on wolaby zeby jego corka dowiadywala sie za jakis czas od swoich kolezanek jakiego pajaca zgrywal jej tata ale sprawy potoczyly sie troche inaczej-ale to z wlasnej glupoty,winy... po co się czepiac ludzi,no po co? bezsens

Gość sojusznikkkk
każda akcja rodzi reakcję!! "mądry" Tymoch mógł się liczyć z faktem, że Doda nie nadstawi potulnie drugiego policzka tylko na pewno mu odpowie...no to się doigrał

Gość między złem a złem
campari z jednym się zgodze-takie rzeczy wcale nie powinny byc wywalane na internet,bo prawda jest taka,ze teraz kazdy bedzie patrzyl na dziecko,malzenstwo nieciekawie,plotki itp...ale jak juz wspomnialam na wlasne życzenie

Ale czego mamy jej zazdrościć?

Gość między złem a złem
campari a czy ona bluzgala? on jej radzi na czyich kolanach ma siadac ona mowi zeby pilnowal zony ,bo spodzila PIEKNE DZIECKO z kolega. ale wybaczacie,gdyby nie zona,to takich akcji by nie bylo. i TO JEST MILOSC? doda to idiotka-nie chodzilo mi zupelnie o to,tylko mieszacie ją z blotem i to jest lekka przesada,jaka ona tępa strzala nie jest,jakbyscie czasem ją posluchali to byscie wiedzieli,ze w glowie ma poukladane,tylko jest prosta i chamska...