Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość między złem a złem

wojna między Tymochowiczem a pani Dodą.

Polecane posty

Gość Doda to idiotka jakich mało
Fanki Dody się odzywają. Jesteście tak samo głupie jak ona. Nie zapomnijcie sobie zrobić testu IQ :D A teraz proszę o podszywy, będę szczęśliwy

Gość między złem a złem
może niepoukładane,ale napewno cos tam ma. jak to się mowi oko za oko ząb za ząb

on jej radzi na czyich kolanach ma siadać a skąd ty to wiesz bo doda się takimi rewelacjami pochwaliła? daj spokój

Gość między złem a złem
ty tez teraz bedziesz obrazac? czy jest tu gdzies napisane ,ze jestem fanką dody? nie. wiec spierdalaj ode mnie,jesli laska. nie jestem jej fanka,nawet jej nie lubię,ale mam dystans do sprawy i widze wady Tymochowicza a nie tylko jej. Widac,ze ty jestes pusty/pusta jak konstrukcja cepa,a ode mnie i od mojej inteligencji wara,bo tutaj rozmawiamy o nich a nie o mnie.

Gość sojusznikkkk
Doda to idiotka jakich mało- jesteś niegrzeczna, niekulturalna- nikt tu Ciebie nie wyzywa wiec Ty też sie zachowaj przyzwoicie. w sumie szkoda czasu na polemikę z osobą taka jak ty. przykre i żenujące

Gość między złem a złem
a przepraszam po co na całą Polske mialaby klamac i robic z siebie debila,mowiac cos co wcale nie mialo miejsca? a druga rzecz,przecież Tymochowicz odwoływał się do jej odpowiedzi,na początku cos tam zaprzeczal,ale pozniej ani slowa nie bylo o tym,ze do dody nic nie mowil. co jak co ale tego jestem pewna,ze to się z powietrza nie wzielo,bo tak chamsko bez powodu się nie atakuje