Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barakuda444444

mam wazne pytanie-prosze niech ktos sie wypowie

Polecane posty

Gość barakuda444444
jak zrobie test to dam znac:) nie wiem czy sie dzisiaj zdecyduje ale jutro z porannego moczu to juz na bank;)

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oszczędna pani09 marsz do pieluch prać bo smród straszny w domu, a jak wpadnie kontrola z mopsu to ci z prąd nie zapłacą he he he he, a i internet zabiorą

Gość hyleja
dzieki Barakuda ;) radzę ci poczekac do rana.. wyni9k bedzie wiarygodnijeszy..;-) czekamy aż sie odezwiesz;*

Gość hyleja
a kiedy mialaby u ciebie pojawic sie @ ? bo domyslam sie z tego co pisalas ze jeszcze termin spodziewanej @ nie nadszedl

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy . Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_ mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Gość oszczedna pani11
Robicie jej tylko falszywa nadzieje... :O ale niech wam bedzie. Jeszzce nie slyszalam ze by kobieta byla w ciazy majac temp pod jezykiem 36.2 :O

Gość oszczedna pani09
no i same widzicie nie odpisala mimo ze juz prawie poludnie. Gdyby byla w ciazy to juz pewnie z radosci by napisala .

Gość jesli jestes chora to temp
nie ma za duzo wspolnego z ciaza. Ja będąc w 10tc, rozchorowalam sie, mialam temp w zakresie od gorączki (38.5stopni), do osłabienia (36,1-36,5). Nigdy nie miałam tak niskiej temperatury, ale lekarz powiedzial mi ze to normalne, bo w czasie choroby organizm jest oslabiony i niska temp czesto sie zdarza.