Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikejt

Kiedy wkrada się uczucie...

Polecane posty

Gość delikejt

Miał nas łączyć tylko seks, nic więcej. Czysta fizyczność. I tak było. Tylko dlaczego po roku serce dopomina się o swoje? Nigdy nie tęskniłam, nie myślałam, żyłam innym życiem. Wczoraj nie przyjechał po mnie po pracy, chociaż nigdy nie dopominałam się o to. Chciał to przyjeżdżał, nie chciał - nie przyjeżdżał. Zawsze chciał. Do wczoraj. Przeżywam katusze, a miało być inaczej. Ale to życie jest skomplikowane.

Gość samanta fox12
sama się zgodziłaś na taki układ.

Gość her komendante
jestes benadziejna seks i nic więcej uprawiają łatwe panie za pieniądze

Gość taka samaaaa
czemu beznadziejna??co wy od niej chcecie? seks i nic więcej,tak mają tylko panowie dla kobiet i tak w większości kończy się to uczuciem i rozczarowaniem:/ tylko facet potrafi oddzielić seks od uczuć:O

Jesli mieliscie takji uklad ze tylko sex i nic poza tym to rownie dobrze on moze znalezc sobie ionna dziewczyne i wtedy ty pojdziesz w odstawke...

Gość samanta fox12
daltego należy się liczyć z konsekwencjami w wypadku zgody na taki układ

Gość taka samaaa
ale równie dobrze on mógl coś poczuć,bo zdarza się i tak-niestety rzadko:O

Gość samanta fox12
tak, na pewno poleciał wczoraj kupić pierścionek zaręczynowy :-)

Gość her komendante
czemu beznadziejna??co wy od niej chcecie? seks i nic więcej,tak mają tylko panowie dla kobiet i tak w większości kończy się to uczuciem i rozczarowaniem:/ tylko facet potrafi oddzielić seks od uczuć drogie dziecko gdzie ty żyjesz i kto cię uczy tych bzdur? kobieta decyduje jak jest , bo to ona pozwala się do siebie zbliżyć czy to za kasę czy za darmo , czy po jednym spotkaniu , czy po dziesięciu własne wybory zrzucacie na facetów jak zawsze

Gość taka samaaa
po pierwsze,to nie dziecko! po drugie-tak ,kobieta decyduje i tu się właśnie wkrada myśl,że tylko facetowi wolno:O bo kobieta w takim wypadku jest dziwką nie porównuj seksu z jednym partnerem do seksu za kase lub seksu z każdym kto się nawinie

Gość her komendante
nie porównuj seksu z jednym partnerem do seksu za kase lub seksu z każdym kto się nawinie to to samo tylko inaczej się nazywa jeżeli nie jest jej partnerem

Gość deżawu
miałam taką sytuację. na początku był tylko seks. i przyjaźń. lubiliśmy siebie po prostu, a przy okazji dawaliśmy przyjemność ;) po jakimś czasie jednak zauważyłam, że on inaczej na mnie patrzy, tak z czułością i nie tylko seksualnie.. przed swoim wyjazdem wyznał mi, że zaczyna się zakochiwać. i o ile ja byłam dość zimna i konkretna w tej relacji - to przez chwilę też mnie troszkę poniosło. teraz on jest daleko, a ja.. już nie tęsknię :) wyleczyłam się. może ten twój pan, autorko, zdał sobie sprawę, że powoli się angażuje? jest jeszcze opcja, że po prostu nie mógł cię odebrać. no i trzecia (najgorsza) - że ma jeszcze kogoś innego, z kim spotyka się na tych samych zasadach. co ci podpowiada intuicja?

moim zdaniem autorka jeszcze nie dojrzala do normalnego, uczuciowego zwiazku...:p

Gość taka samaaaaa
no jak nie jest jej partnerem??ona w jakimś stopniu jest z nim,a on z nią,a czy trzeba odrazu wchodzić w związek i utrudniać sobie życie ja nie mówie tu o seksie bez zobowiązań mając innych partnerów ,tylko o seksie dwojga dorosłych ludzi,którzy nie chcą się wiązać!!

Gość her komendante
no jak nie jest jej partnerem??ona w jakimś stopniu jest z nim,a on z nią,a czy trzeba odrazu wchodzić w związek i utrudniać sobie życie ja nie mówie tu o seksie bez zobowiązań mając innych partnerów ,tylko o seksie dwojga dorosłych ludzi,którzy nie chcą się wiązać!! "w jakimś stopniu" ona z nim jest - co za banał to może wymyślić tylko kobieta tłumacząca się ze swojej lub kogoś winy czy trzeba od razu wchodzić w związek i utrudniać sobie życie - rzeczywiście związek to utrudnianie sobie życia i lepiej zabawiać się i kopać w dupę każdego poranka gratulacje za podejście

Gość taka samaaaaaa
nikogo nie tłumaczę nie każdy układ jest taki,że ludzie pierdolą się jak króliki i nic poza tym! czasami jest tak,że łączy ich coś więcej rozmawiają,pomagają sobie,wspierają się...tylko nie robią kroku dalej może się boją -nie wiem różnie bywa

Gość taka samaaaaaa
nie tłumacze jej ,bo nie wiem co ich łączyło jeżeli facet wpadał i wypadał jak oparzony,bo było już po wszystkim i dalszego zainteresowania brak,to rzeczywiście nie trzeba było się w to pchać

Gość samanta fox12
moze dla ciebie jako kobiety , ale na pewno nie dla faceta

A ja mam pytanie do autorki... Co by bylo jakby wpadka sie zdarzyla? Wtedy bylibyscie razem?

Gość taka samaaaaaaaa
nie dla faceta?a czemu wam się wydaje,że każdy facet to robot nie posiadający uczuć?traktując ich jak króliki do jeb....same im na to pozwalacie jeżeli nie dostrzegasz w facecie nic więcej tylko zwisający kawałek w majtkach,to tak jest tyle na ile mu pozwolisz ja nie uważam ,że każdy facet to zimna ,bezuczuciowa istota,która zawija żagiel jak wieje wiatr więc to czym się kieruje jej facet wie tylko on i to jego powinna o to zapytać