Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heje heej sokoły

ślu w 2011 roku - czas się wziąć za siebie

Polecane posty

Gość heje heej sokoły

od dzisiaj zaczynam ćwiczyć, z dietą muszę coś zrobić, mniej tłustego, więcej warzyw, żeby mieć piękną figurę i cerę :)... zero suszarki do włosów, zero farby, prostowania, co by mieć piękne włosy :) no i kasę musimy zacząć oszczędzać już trochę drastyczniej, co by przed ślubem się nie okazało, że na coś brakuje. będzie bosko :)

Gość heje heej sokoły
z tego podniecenia zjadłam literkę :) miało być "ślub w 2011" :)

Gość heje heej sokoły
zazdrościsz?? :p

Gość siasia86
my mamy ślub 21 sierpnia tego roku ,a rodzę 27 maja-więc chyba się zerwę żeby ogarnąć się po porodzie do ślubu,w dodatku moja waga to 52 kg przy wzroście 174cm,a teraz ważę 55,5kg i wiesz ze kiecka juz we wrzesniu wybrana-pani z salonu sukien powiedziała ze zwężyć zęży przed ślubem jesli jeszcze schudnę,ale jesli przytyje to nie da rady jej poprawic :(

Nie zazdroszczę, sama miałam cudne wesele i wygladałam bosko.

Gość siasia86
Mam nadzieję ze wrócę jakoś cudami do formy po porodzie,mąż (po cywilnym jestesmy)pociesza mnie ze na pewno zdążę oganąc sie bo jak na razie to on za nas dwójke tyje najszybciej,a ja rowerek,basenik przed ciążą i po też planuję szybko za to sie wziać

Gość heje heej sokoły
to gratuluję :) a skoro sama twierdzisz, że wyglądałaś bosko, to dlaczego śmiejesz się z innych?

Gość heje heej sokoły
ja suknię będę szukać dopiero jak troche schudnę :) to mnie mobilizuje do pracy :) model mam już wypatrzony, ale na sklepy jeszcze nie idę :)

Gość fioletowaaaaaaaaaaaaa
a ile wazysz??? i jaki masz wzrost ??

Gość heje heej sokoły
ja mam 176 cm zrostu i ważę 68 kg. no i jakbym tak z 6 schudła to by było bosko :)

Gość ***Narzeczona ***
Dziewczyny ja nie rozumiem dlaczego robicie ze slubu targowisko proznosci??? W tym dniu najwazniejsza jest przysiega malzenska i przejscie w kolejny etap zwiazku zamiast skupic sie na tym wszystkie panny najbardziej przejmuja sie swoim wygladem droga suknia sluba makijazem i fryzura .... jakby chcialy powiedziec ze to one maja byc tego dnia w centrum uwagi to na nie maja wszyscy sie patrzec i wychwalac a to ze przysiegaja komus milosc i wiernosc do konca zycia jest malo wazne. Pokochal Cie taka jaka jestes z taka figura i w jeansach ... zakceptowal Cie wiec czas abys sama siebie zaakceptowala bo to ze ktoras chudnie czy wystroi sie na slub jak na bal przebierancow wcale nie podniesie waszego poczucia wartosci i nie sprawi ze wasze malzenstwo bedzie przez to szczesiwsze albo trawale do konca zycia. Chcecie schudnac lepiej wygladac ok ale robcie to dla siebie i trwajcie w dbaniu o siebie a nie tylko okazyjnie zeby byc na slubie w swietle jupiterow.Smutne ze wiele kobiet wlasnie z powodu bialej sukni i zainteresowania jej osoba w tym dniu decyduja sie na wesele albo slub koscielny.

Gość siasia86
pisałam predzej ze waże teraz 55,5kg a wzrost 174cm,a tak to zawsze ważyłam 52kg,jestem wychudzona jak patyk zero tyłka co mnie wkurza totalnie

Gość siasia86
ślub jest jeden w życiu więc wszystko musi być wszystko perfekcyjnie od nakrytych stołow po świetnie wyglądająca pare młoda!

Gość ***Narzeczona ***
siasia86 Ha ha ha rozbawilas mnie. Oby Twoje malzenstwo bylo tak idealne jak ten slub i wesele w co watpie jesli ciagle bedziesz przywiazywala wage do formy. PRZEROST FORMY NAD TRESCIA.

Gość heje heej sokoły
narzeczona - a co widzisz w tym złego, że chcemy pięknie wyglądać w tak ważnym dla nas dniu?? to grzech?

Gość heje heej sokoły
chcę pieknie wyglądać, bo biorę ślub. a nie - biorę ślubu po to, by pięknie wyglądać... jest różnica....

Gość heje heej sokoły
narzeczona - Ty nam tu podajesz przyklady z Twojego życia, dobrze rozumiem?? bo trochę niezrozumiały jest dla mnie Twój tok myślenia: dlaczego tak Cie boil to, że inne chcą mieć w tym dniu wszystko dopracowane, wszystko idealnie, pięknie? bo Ty tak nie miałaś? i dlatego jesteś taka zlosliwa?? a skoro tak Cię ten temat wkurza, to po co zaglądasz? jest masa innych tematów, poszukaj, możne jakiś Cię zainteresuje..

Gość ***Narzeczona ***
heje heej sokoły Kiedy mowilas 1 raz swojemu przyszlemu mezowi ze go kochasz tez przejmowalas sie tym czy masz 5 kg wiecje czy mniej czy zwracalas uwage ze jestes w starych spodniach a nie przepieknej sukni i kosmyk wlosow ulozyl sie nie w ta strone ?? Przeciez to tez byl dla Ciebie bardzo wazny dzien prawda ale wazniejsza byla tresc i nie odstawialas cyrkow ... Kiedy bedziesz rodzic wydawac na swiat swoje 1 dziecko owoc waszje milosci tez bedziesz przejmowala sie tym ze nie jestes umalowana i ubrali cie w jakas oblesna koszule??? Ktos tu kiedys napisal na forum zwykle dziewczyny na 1 noc pragna stac sie ksiezniczkami ...... Na co dzien przecietne z dodatkowymi kg czesto bez makijazu a w dzien slubu boginie z tym ze boginie na jedna tylko noc. Troche to sztuczne i niepowazne .... Mam nadzieje ze tak samo jak tym weselem i swoim wygladem przejmujecie sie tym aby miec swoj kat po slubie i pieniazki na utrzymanie swoich dzieci(w przyszlosci) a takze tym zbey byc idealnymi zonami ...

Gość heje heej sokoły
Mam nadzieje ze tak samo jak tym weselem i swoim wygladem przejmujecie sie tym aby miec swoj kat po slubie i pieniazki na utrzymanie swoich dzieci(w przyszlosci) a takze tym zbey byc idealnymi zonami ... przykro mi, że Ty masz takie problemy... ja na szczęście juz takimi sprawami przejmować się nie muszę. mamy dom, oboje pracujemy, kochamy się.. ślub jest dopełnieniem całego naszego szczęścia... i nie widzę w tym nic dziwnego, że chcemy, aby był idealny... Ty szłaś do ślubu w podkoszulku i tłustych włosach?

Gość ***Narzeczona ***
Tak i do tego w pokutnym worku na kartofle. I wiesz bylam gwiazda wieczoru zadna panna mloda nie miala bardziej oryginalnej sukienki odemnie.

będzie tak jak tu: "Hej. Gratujacje. Ja nie dałam rady. Waga bz. Ostatnimi czasy dopadł mnie przedslubny stresik i OPYCHAŁAM sie ptasim mleczkiem, mułeczkami maslanymi itp. Zawsze tek reaguję. jak takdalej będzie, przed ślubem nie zmieszczę się nawet w poszewkę na kołdre.... Zacznę od przyszłego tygodnia." hahahaha :D

Gość kajanka
przeczytałam te dyskusje i stwierdzam, że w każdej z w/w wypowiedzi jest jakaś prawda

Gość luzak gepard chester
A ja dbam o siebie tak żeby bez względu na to czy i kiedy biorę ślub mieć zawsze piękną cerę, włosy i figurę ;)