Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade

jak mam to wyjasnic przyjaciolce?

Polecane posty

Gość prosze o rade

ostatnio przezywam wiele zawirowan w zycu niestety wiekszosc z nich to same negatywne sprawy.... umwilam sie z przyjaciolka na kawe bo chcialam sie komus wyzalic a chodzi o osobiste i trudne tematy (zdrada mojego faceta a w obecnej chwili bol rozstania) zasugerowalam jej delikatnie ze to bedzie raczej przykra i osobista rozmowa, zgodzila sie.... wczoraj ja sie widzialysmy powiedziala ze wpadna okolo 16 i ze piotrek ma tez jakas sprawe do mnie, cos z komputerem czy cos...... piotrek to jej chlopak, lubimy sie itd ale teraz zupelnie przeszla mi ochota na jakiekolwiek spotkanie, bo umawialam sie z nia a nie z nimi, co mam teraz zrobic jak jej zasugerowac ze wolalabym spotkanie w 4 oczy? to juz nie pierwszy raz jak robi cos takiego

Gość szukam ostrych pasztetów
Baby już takie są ;) wymyślają sobie że lepiej będzie jak przyprowadzą pół rodziny na spotkanie możesz powiedzieć że się źle czujesz ;)

Powiedz jej ze masz bardzo powazny problem i chcesz porozmawiac w cztery oczy i czy on moglby przyjsc troche pozniej jak sie jej cos poradzisz. Skoro to przyjaciolka to zrozumie na pewno. Głowa do gory.

Gość prosze o rade
prawde mowiac nie chce zeby w ogole dzis przychodzil, ale jak jej to powiem to sie obrazi i nie przyjdzie pewnie wcale....jak jej to delikatnie zakomunikowac?

Gość szukam ostrych pasztetów
Powiedz Piotrkowi że masz okres :classic_cool: