Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxmarlenciaxxd

Czy on mnie kocha??czy to coś innego??

Polecane posty

Gość xxmarlenciaxxd

Mam takie pytanie jw:) bo kiedyś na imprezie zauważyłam takiego mega rzystojnego chłopaka tak msię spodobał strasznie:) alenie to żę zaczęłam jakoś wywijać żeby zwróciła na mnie uwagę, tylko czasami na niego spoglądałam i go przyłapywałam na tym że on na mnie patrzy, a kiedy nasze wzroki się spotkały tak słodko się uśmiechał^^ i po jakimś czasie podszedł do mnie i bawiliśmy się razem do końca imp;)wymienilśmy się nr:) nast. dnia do mnie napisał io tmtego czasu piszemy codziennie:) potem sotkaliśmy się jeszcze raz na imp tam mnie pocałował:) a potem przyjechał do mnie do szkoły i powiedział że specjalnie dla mnie:) i teraz mi sie pyt czy bd na imp bo on będzie jak ja będę bo jak nie to nie ma po co jechać, ost był na imp i potem zapyt. mu sięczy fajnie było to powiedział że nie bo mnie nie było;] i wogóle jak piszemy to mi pisze teksty typu moj kochana marlenka, albo że myśli cały czas o mnie, a ost coś się zgadaliśmy i powiedział mi że mu na mnie zależy:)co mogę z tg wywnioskować? a wstydzę się mu tak po prstu zapytać;/

Gość naatalkaa
"a kiedy nasze wzroki się spotkały" Rozpierdzieliło mnie to. Hahahahahahahahahahah. Normalnie bomba:D

Gość aneksja TT
wracaj do książek, odrób zadanie domowe i nie szlajaj sie po imprezach :o poproś mame o rade, napewno jasno i klarownie powie ci co o tym myśli.

Gość **Patrycja**
Na slowo "kocham" jeszcze za wczesnie...;) moze jest zauroczony ;)

od razu kocha... Dziewczyno ty wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? To nie istnieje. Chłopak zarywa do ciebie, ciesz się z tego i czekaj co będzie dalej. :)