Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Energiczna Trzydziestolatka

pytanko do osob lubiacych przyprawiac

Polecane posty

Gość szukam ostrych pasztetów
Do kiełbasy to raczej ketchup :classic_cool:bo tam jest wszystko. Koziaderka jest ziołem leczniczym , ale w kuchni dorosłej czarownicy nie może jej zabraknąć tak jak czosnku niedźwiedziego, arcydziegla i innych cudów :)

Gość o kąkol już nie śpisz
czy was jest wielu i siedzicie tu po 24h

przyprawy, nie ketchup :P fuj ;) cos oprocz czosnku by mi sie przydalo, a nie jem miesa ;) wiem, ze kozieradka jest lecznicza, zwlaszcza dobrze wplywa z pewnych powodow na mezczyzn :) wiem tez ze mozna ja dodac do salatek, chinszczyzny etc. uwazasz mnie za czarownice? :P

Oczywiście że uważam Cie za czarownicę :classic_cool: Wydaje mi się że na mężczyzn dobrze działają ostre rzeczy o ile nie mają problemów z wrzodami, bo pobudzają krążenie. Podobno seler jest dobrym afrodyzjakiem, ale jak zrobić coś dobrego z selera?

Wydaje mi się że temat który nazywał by się "pytanie do osób lubiących pieprzyć" przyciągnął by więcej rozmówców a pieprz to też zioło :D

masz racje, dobry chwyt marketingowy ;) ale trudno, jak nikt nie przyjdzie, cos tam do kielbasy wymysle :) czosnek niedzwiedzi znam, nawet wiem gdzie rosnie w poblizu ;) arcydziegiela nie stosowalam, to raczej nie przyprawa :) kurde, jak zmienie prace wezme sie za ziolka na powaznie :P a wlasciwie dlaczego uwazasz mnie za czarownice?

tak zapewne chodziło o mięśnie grzbietu i pośladki :classic_cool:

stara ale jara :classic_cool:

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Ech te baby :classic_cool:

"Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą "

wiem, ze kozieradka jest lecznicza, zwlaszcza dobrze wplywa z pewnych powodow na mezczyzn nie stoi pała Twojemu patałachowi :D :D :D

Gość parówkowa skrytozerczyni
do kiełbasy sa zazwyczaj przyprawione:) a przy wyrobie dodaje sie czosne, kolędre, pieprz, majeranek

raz na jakiś tam czas stanie na chwile :D :D dłuższe zabawy odpadają :D :D

Gość same wulgaryzmy
Awesome=Zloty ale z ciebie jest oblech :o