Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 - do czego uzywacie kozieradki? - jakich przypraw uzywacie do smazonej kielbasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkesi Napisano Styczeń 23, 2010 http://malter.mondozoo.comhttp://malter.mondozoo.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kąkol b 0 Napisano Styczeń 23, 2010 smarujemy kupą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam ostrych pasztetów Napisano Styczeń 23, 2010 Do kiełbasy to raczej ketchup bo tam jest wszystko. Koziaderka jest ziołem leczniczym , ale w kuchni dorosłej czarownicy nie może jej zabraknąć tak jak czosnku niedźwiedziego, arcydziegla i innych cudów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kąkol już nie śpisz Napisano Styczeń 23, 2010 czy was jest wielu i siedzicie tu po 24h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 przyprawy, nie ketchup :P fuj ;) cos oprocz czosnku by mi sie przydalo, a nie jem miesa ;) wiem, ze kozieradka jest lecznicza, zwlaszcza dobrze wplywa z pewnych powodow na mezczyzn :) wiem tez ze mozna ja dodac do salatek, chinszczyzny etc. uwazasz mnie za czarownice? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam ostrych pasztetów Napisano Styczeń 23, 2010 Oczywiście że uważam Cie za czarownicę Wydaje mi się że na mężczyzn dobrze działają ostre rzeczy o ile nie mają problemów z wrzodami, bo pobudzają krążenie. Podobno seler jest dobrym afrodyzjakiem, ale jak zrobić coś dobrego z selera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam ostrych pasztetów Napisano Styczeń 23, 2010 Wydaje mi się że temat który nazywał by się "pytanie do osób lubiących pieprzyć" przyciągnął by więcej rozmówców a pieprz to też zioło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 masz racje, dobry chwyt marketingowy ;) ale trudno, jak nikt nie przyjdzie, cos tam do kielbasy wymysle :) czosnek niedzwiedzi znam, nawet wiem gdzie rosnie w poblizu ;) arcydziegiela nie stosowalam, to raczej nie przyprawa :) kurde, jak zmienie prace wezme sie za ziolka na powaznie :P a wlasciwie dlaczego uwazasz mnie za czarownice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 z selera jest dobra surowka a mialam na mysli, ze kozieradka zwieksza ilosc testosteronu i pomaga budowac miesnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam ostrych pasztetów Napisano Styczeń 23, 2010 tak zapewne chodziło o mięśnie grzbietu i pośladki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam ostrych pasztetów Napisano Styczeń 23, 2010 stara ale jara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 w takim razie mamy duzo czarownic w Polsce :) nie jaram :) nie lubie dymu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 No trudno. Ide sama kombinowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luxurylife Napisano Styczeń 23, 2010 Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam ostrych pasztetów Napisano Styczeń 23, 2010 Ech te baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam ostrych pasztetów Napisano Styczeń 23, 2010 "Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 majeranek, czaber, czubryca, papryka ostra i czosnek - to dodalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Awesome 0 Napisano Styczeń 23, 2010 wiem, ze kozieradka jest lecznicza, zwlaszcza dobrze wplywa z pewnych powodow na mezczyzn nie stoi pała Twojemu patałachowi :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Awesome 0 Napisano Styczeń 23, 2010 lepiej zioła prowansalskie :D :D :D a na to :D to są lepsze rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parówkowa skrytozerczyni Napisano Styczeń 23, 2010 do kiełbasy sa zazwyczaj przyprawione:) a przy wyrobie dodaje sie czosne, kolędre, pieprz, majeranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 ale ja zawsze mocno przyprawiam :) Awesome - masz kompleksik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Awesome 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Energiczna ja nie mam ale Ty masz :o bo nie stoi Twojemu panowi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Awesome 0 Napisano Styczeń 23, 2010 pewnie ma wiecznie miękkiego :D i opada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 w tej chwili mysle ze nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Awesome 0 Napisano Styczeń 23, 2010 raz na jakiś tam czas stanie na chwile :D :D dłuższe zabawy odpadają :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Avesome, skad te pomysly??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Awesome 0 Napisano Styczeń 23, 2010 raz się spuści i na pół dnia jak nie dłużej pauza :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość same wulgaryzmy Napisano Styczeń 23, 2010 Awesome=Zloty ale z ciebie jest oblech :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach