Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocia Łapa

chyba za bardzo staram się w łóżku...

Polecane posty

Gość Kocia Łapa

Stroję się, kupuję seksowne koszulki nocne, gorsety, dbam o siebie, jestem aktywna w łóżku... A to dopiero 3. miesiąc i już mi się wydaje, że się po prostu przyzwyczaił, że nie kręci go to tak, jak powinno. Mam wrażenie, że podałam na tacy od razu danie główne, zamiast zaostrzyć apetyt. :O I co ja mam teraz zrobić? Zdarza się nawet, że ma problemy z erekcją, a ja wtedy się zastanawiam, co jest nie tak i dopadają mnie kompleksy, mimo, że nigdy ich nie miałam... Pomocy.

Gość lubie dojrzalych
to dobrze ze podalas danie glowne. Pewnym mezczyznom warto podac. Wtedy wiadomo ze staja sie naszymi niewolnikami :)

lubie dojrzalych niewolnikami stają się pantofle a nie mężczyźni...więc zapomnij o niewolniku jako mężczyźnie...:)

Gość naatalkaa
Może on ma jakieś problemy ze sobą. Nie wyobrażam sobie, żeby facet był znudzony w łóżku. Facet jak widzi, że jesteś napalona, to każdy jest zawsze wniebowzięty. I nie ważne, czy się kochasz codziennie, czy po dłuższej przerwie.

Gość lubie dojrzalych
Generalnie to jest moim niewolnikiem do konca zycia :)

Gość lubie dojrzalych
revolver No nie wiem - dla mnie gotowy zrobic wszystko.

Gość Kocia Łapa
nie wyobrażam sobie 3-miesięcznego celibatu w obecnej sytuacji... poza tym, nie powiem mu przecież nagle, gdy zazwyczaj mam ochotę na seks, bez względu na okoliczności, 'kochanie, na 3 miesiące dajemy na wstrzymanie, bo masz problemy'. :O

Gość llpp
chyba przedobrzylas troche...

Gość naatalkaa
Ja nie rozumiem jak można przedobrzyć wg Was? Normalny zdrowy facet lubi jak kobieta jest aktywna w łóżku. I będzie z tego korzystał. Chyba, że ma niskie libido, albo ma problemy z erekcją czy coś.

Gość lubie dojrzalych
Kocia Lapa zecydowanie za barzo sie starala Ja nigdy nie wydalam kasy na bielizniane gadzety Nigdy o nic nie zabiegalam a i tak mam swojego niewolnika :)

Gość Kocia Łapa
ale co ja mam teraz zrobić? :(

Gość naatalkaa
Porozmawiać z nim?

Gość Kocia Łapa
Poczekam jeszcze trochę, zobaczę jak będzie następnym razem. Ale rzeczywiście, jeśli będzie podobnie, to nie pozostaje chyba nic innego jak szczera rozmowa... Lepiej zapobiegać problemom niż potem z nimi walczyć. Tylko co właściwie powiedzieć? Że mnie niepokoją jego zaczynające się problemy z erekcją? Wiem, że faceci są strasznie wrażliwi na tym punkcie, nie chcę, żeby było mi przykro.

Gość żon wspaniały
nic nie da sie strojenie jesli po prostu go nie kręcisz tak jak inne. Wiem coś o tym. Mam ładniejsza kobeitę od poprzednich, zajebiście seksowaną ale tego czegos nie ma .. no cóż... bywa :)

Gość Kocia Łapa
12:37 [zgłoś do usunięcia] żon wspaniały nic nie da sie strojenie jesli po prostu go nie kręcisz tak jak inne. Wiem coś o tym. Mam ładniejsza kobeitę od poprzednich, zaj**iście seksowaną ale tego czegos nie ma .. no cóż... bywa ---> nie no, załamałeś mnie tym. :O

Gość żon wspaniały
takie fakty niestety. Mnie tez to łamie. Kiedyś byłem z inną mniej atrakcyjną a było... kosmicznie... a tej mi się nawet bzykać nie chce :)

Gość naatalkaa
Kocia Łapa to jest absolutnie zły pomysł sugerować, że to z nim jest coś nie tak i że źle Ci w łóżku. Jak mu nadepniesz na męską dume, to gotów Ciebie obwinić za wszystko i zostawić. Spróbuj delikatniej, napomknij , że jakoś inaczej jest Ci z nim niż na początku, że czujesz że coś się zmieniło i zobacz jak zareaguje. Powiedz mu, że zaczynasz mieć kompleksy i zastanawiasz się czy to nie Tobie czegoś brakuje. Zobaczysz co on na to wszystko powie.

Gość żon wspaniały
"Kocia Łapa to jest absolutnie zły pomysł sugerować, że to z nim jest coś nie tak i że źle Ci w łóżku. Jak mu nadepniesz na męską dume, to gotów Ciebie obwinić za wszystko i zostawić." To fajnych miałaś facetów :) Mówimy o facetach a nie pizdach z kompleksami ;)

Gość naatalkaa
A skąd wiesz, że facet autorki to nie kolejna pizda z kompleksami? No nie miałam fajnych, dopiero teraz mam fajnego, mało Was fajnych jest niestety;]

Gość żon wspaniały
NIE AUTORKI A TWÓJ skoro masz takie doświadczenia :P a nas fajnych mało ??? pewnie tak. Ogólnie fajnych ludzi jest malo...

Gość naatalkaa
Każdy ma jakieś przykre doświadczenia, z czego radość? A to wy się znacie, to sory nie wiedziałam:]

Gość żon wspaniały
nie ma sprawy.. a jaka radość ?

Gość naatalkaa
Twoja, nie wiem co w tym zabawnego.

Gość żon wspaniały
Zabawnego nic... I radosci raczje nie ukazuję ;)

Gość Kocia Łapa
ach, Wy tu się rozpisujecie, a ja nadal nie wiem, co robić. wydawało mi się, że go pociągam, prawił komplementy, ogólnie nigdy nie miałam problemy z powodzeniem, podczas pierwszych 'razów' bardzo szybko dochodził, aż żartował na ten temat. a teraz... a teraz niby nie jest tragicznie, ale to dopiero początek tak naprawdę, a już mam wrażenie, jakbym musiała na siłę podgrzewać atmosferę. nie zamierzam spać we flanelowej piżamie i kochać się po ciemku, tylko po to, żeby facet za szybko się mną nie znudził. lubię czuć się kobieco i mam spory apetyt na seks, nic na to nie poradzę. nie zostawię go przecież, ale seks to dla mnie ważna strona związku i bardzo nie chciałabym tego zepsuć.:(

Gość żon wspaniały
a moze właśnie spróbuj flaneli :) mi się na przykład to podoba a za seksownymi ciuchami jakoś nie przepadam :) Ale to nie powó tego zachowania... Zazwyczaj takie coś skąś sie bierze. Zazwyczaj jeśli ma kogoś - nie myslałaś o tym?? Oczywiście tego nie zakładam ..... i nie zmierzam ale serio jak tak jest to najczęściej to wynika z zaspokojenia seksualnego z kimś innym....

Gość lubie dojrzalych
Kocia Łapa czy on Cie kocha?

Gość Kocia Łapa
nie, tego jestem akurat pewna, jak w banku - nie ma nikogo. jesteśmy ze sobą bardzo szczerzy i zbyt dużo czasu ze sobą przebywamy, zbyt dużo o sobie wiemy. o zdradzie też rozmawiamy otwarcie, oboje dość twardo do tego podchodzimy - jak masz ochotę zdradzić, wcześniej odejdź. tak, wiem, że różnie to bywa i w końcu ludzie ukrywają przed sobą różne fakty, ale naprawdę, nie mam powodów, by go o to podejrzewać, ufam mu.