Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quick_

Czy to cos moze oznaczac?? chodzi o kumpla..

Polecane posty

wczoraj poszlam na piwo z moim wiloletnim przyjacielem, zawsze onboje bylismy w zwiazkach, teraz ja jestem sama i on, nie widzielismy sie cos kolo 2 lat, tylko smsy byly, co slychac , ale teraz jak mu powiedzialam ze jestem sama to zaproponowal piwo, niby nic dziwnego, rozmawialismy jak kumple bez podtekstow normalnie tak, ale potem dostalam sms od niego, podziekowal za spotkanie i powiedzial, ze wygladalam bardzo kobieco, co mnie speszylo, bo to kumopel, czy odbierac to jakos innaczej ..?

Gość szukam ostrych pasztetów
A co miał napisać że wyglądasz jak pasztet, urosło Ci trochę tu i tam to się chłopak napatrzył i opisał co widział ;)

ojj tak akurat:D tylko ze teraz to chyda szkapa jestem w porownaniu pare lat wstecz, z reszta on zawsze mowil ze lubi babki kraglejsze:o

Gość Zofia Kałowska
Cycki masz, masz on ma posuchę i nie ma cycków to i komplementuje. To dwa słowa nie rób z tego Rywingate :classic_cool:

Łooo matko.. Kobiety zawsze robią sobie nadzieję, a później płaczą :O Czy to, że dostałaś komplement od faceta (Twojego KUMPLA), to przecież nic nie znaczy. Ja bym podziękowała i napisała, że on też fajnie wyglądał (chyba, że było inaczej :P)

ok laski dzieki, ja sobie nic nie wyobrazalam, no moze troszke?:P hehe no to ok

Gość Zofia Kałowska
Babki to już takie są, jeśli ktoś wyznaje miłość a nie jest "dobrą partią" to maja go w dupie. A jak się zakochają to robią ideologie do każdego gestu ...."On tak na mnie długo patrzył co to znaczy?"

Gość Jan Filut
:classic_cool:

Gość Anatol
Quick widac wyposzczona jestes:D:p

czesc Quicksand :) mysle ze facet spogldal na Ciebie inaczej ;) zauwazyl w tobie kobiete a nie kolezanke :) i nie pisze tego by wzbudzac jakies nadzieje , tylko by zwrocic uwage na fakt ze faceci nie sila sie na sms'y po spotkaniu na piwie , w dodatku w takim tonie :P skoro bylo fajnie to spotkajcie sie jeszcze raz ;) niekoniecznie na piwie ;) 🖐️

wichrowe wzgurza>>> dzieki 🖐️ chociaz ja sceptycznie podchodze do wszystkiego, no ale nie ma jak opinia kobiety:D tyle mi wystarczy

Gość Jan Filut
A co masz zamiar trochę go rozebrać :classic_cool:

Gość Anatol
widac ze na niego leci :)

Gość Jan Filut
I dobrze co ma starą panną zostać niech gania za chłopami ;)

mi do starej panny to jeszcze daleko :D.. nie planuje zamazpojscie przez najblizsze 5 lat i tak 🖐️

Gość taki_jeden81
Quick 🖐️ :) łap @ :D