Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśle że .....

Henna Treatment Wax.. która używała? wchodzić

Polecane posty

Gość myśle że .....

Witam. Używam tej maseczki od miesiaca ... kiedys tez uzywałam ponad rok temu to moja fryzjerka stwierdziła potem ze mam duzo małych włosków, ale przechodze do rzeczy. Ciekawi mnie po jakim czasie i po ilu opakowaniach były u Was moje drogie efekty, że włosy odrosły i były geściejsze ?? Interesuje mnie również jakie u Was były efekty po zastosowaniu Waxa.. ?? Jeśli chodzi o mnie to moje włosy po rozjaniasniu karbowaniu i prostowaniu + stres... i zła dieta.. sa w okropnym stanie .. dosc ich wypadło a włosy sa nie dosc ze strasznie zniszczone to cienkie i łamliwe.. jest ich mało.. i mój plan jest taki by odrosły.. bym miała wiecej włosów na głowie.. potem zamierzam je ufarbowac na braz bo ogolnie szatynka jestem by włosy odzyły.. ale ciekawia mnie Wasze odpowiedzi czy po Waxie odrosły Wam włosy? były gesciejsze?

Gość Anq25
Żeby były bardziej gęste i grubsze musisz od środka żywić cebulki. Maska działają na zewnątrz na te włosy co już wyrosły a na skórę w minimalnym stopniu. Maseczka ta poprawi kondycję włosów, ale musisz ją regularnie stosować przez około 3 miesiące. Na pewno zauważysz różnicę w jakości ale włosów nie będzie więcej. Proponuje łykać revalid, i stosować spray do skóry pobudzający cebulki do wzrostu.