Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
skedok22

Problem z bablem na ustach- po raz kolejny...

Polecane posty

Witam, z gory zaznaczama ze jestem facetem, ale ten problem dotyka chyba wszystkich. Co zime, wyskakuja mi takie male babelki na ustach- jak je wycisnac to leci zwykla woda, a nastepnie proces gojenia tekiej ranki trwa pare tygodni :-/ Ostatni raz wyskoczyly mi gdzies w marcu i goily sie ze 3 tygodnie. Dzisiaj rano jak sie obudzilem zauwazylem DUZY (chyba przez noc powstal, na dole dolnej wargi) babel. Wiem ze pewnie nie powinienem ale wycisnalem go i zasmarowalem spirytusem. Wlasnie wrocilm z zakupow- oczywiscie jakis krem ochornny na taki mroz. Moje pytanie- jak one powstaja i dlaczego! Odzywiam sie regularnie, jem owoce (teraz szczegolnie jablka i banany), codziennie wieczorem lykam dwie witaminy C, codziennie pijam tabletki plusza z magnezem i zelazem- problem z kawa ktora je wyplukuje. Dbam o higienie twarzy i zaznaczam ze one powstaja tylko w zime. Nie pale a moim jedynym nalogiem jeste kawa. Pare razy probowalem je zniszczyc taka mascia Antivir- smarowalem na noc a rano powstawal z tego GIGANTYCZNY nito strup nito niewiadomo co- wstyd bylo wyjsc do pracy z czyms takim Prosze o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować