Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabeellla chorellla

zobaczcie na nią!!! Ona wygrała życie!!! fotki

Polecane posty

Gość djssssl
dla mnie też jest śliczna. zazdroszczę.

to bodajze jest honorata skarbek ;d ale az tak piekna nie jest ;dd

Gość ło matko i córko
szablon. matryca. sztamp. niczym się nie wyróżnia. nie ma się czym podniecać, tysiące takich mijam na ulicy.

Gość ło matko i córko
o sorry, chyba, że nie załapałam tego chwytu :D to twoje foty, i chciałaś usłyszeć jak wszyscy pieją na twój widok?? :D sorry, dalej nic specjalnego.

Gość typ
no na ulicy bym sie za nia obejrzal, ale ogolnie za chuda, pare kilo by mogla przytyc

Gość mirabeellla chorellla
Właśnie się dowidziałam, że ona choruje na nieuleczalny nowotwór (białaczkę). Już jej nie zazdroszczę. Wolę być gruszką, ale zdrową. :(

Gość vfvdff
a skad sie dowiedzialas? kto to jest/

Gość kukuruks
niespecjalnie wiadomo jak wygląda jej buzia, bo się chowa. a co do stylu to jest ubrana modnie tylko, że nie ma w niej nic oryginalnego. właśnie tak ubierają się młode dziewczyny.

Bardzo fajna dziewczyna Chciałabym zobaczyć osoby, które wypowiadają się o niej "anoreksja". Rozumiem, że jest "anoreksją" w stosunku do was, więc ile macie nadwagi? 70 kg? 100? W

dziewczyna bardzo ładna ma piekne włosy, i niekoniecznie ma farbowane włosy jak ktos tam tak napisal, sama mam taki kolor i nigdy wlosow nie farbowalam , a Wy jestescie strasznie zakompleksione :P szukacie dziury w calym :P a co do anoreksji, wygłodzenia.. to nie rozśmieszajcie mnie :D sama jestem duzo chudsza od niej a nie mam nic wspolnego z anoreksja, a tym bardziej z wyglodzeniem bo jem ile dusza zapragnie :D

Nie ważne jak wyglądasz, każda kobieta może mieć fajną figurę - jeśli odpowiednio się ubierze, dopasuje do siebie ciuszki i wreszcie zaakceptuje siebie ! To podstawa ! I wtedy każdy facet się na ulicy obejrzy. A nie ma nic gorszego jak osoba noszaca rozmiar 40 wciska się w 36 bo uważa się za szczupła. Troszkę trzeba pomyśleć zanim kupi się ciuszek. A kolory i wzory mają wielkie znaczenie . Ja mam identyczna figurę i wcale a wcale nie jest tak kolorowo - mam za szybką przemianę materii i nie mogę przytyć a zakupy to koszmar - bo nie ma nic w rozmiarze 32, a 34 rzadko pasuje. Ale cieszę się że jestem taka a nie inna ;) w miarę możliwości szyję sobie ciuszki bo XS jest u nas lekko zawyżone - dla mnie jest jak M.

Gość bolekjabolek
zero biustu i talii, jak dla mnie żenada:(

czyzby na zdjeciu byla autorka posru????? chcesz znac opinie ludzi??? skoro tak, to nie wygralas zycia :)

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sinakow od takiego tylko sie tylko mozna nabawic

Gość szxafaiareczkaaaaaaaaa
to nie Honorata Skarbek, tylko szafiarka i mieszka w Finlandii, a zdjęcia pochodzą z jej bloga

Gość bardzo ładna
pewnie nie w typie każdego faceta, bo szczupła i bezcyckowa :) ale jak dla mnie śliczna, bardzo zazdroszczę figury (sama jestem wieprzem 😭 ), włosów i buzi. czyli wszystkiego :( ech, życie...

Gość niebieskapomarancza
a macie kontakt do tej szafiarki, w sensie bloga czy coś? bo widze ze ma fajny gust i moze jakies ciuchy bym podpatrzyła ;) i ta dziewczyna z tych pierwszych 3 zdjec nie jest Honorata Skarbek ;]

Ja przed wakacjami scielam włosy i jestem od niej grubsza ale często ubieram sie w stylu tej dziewczyny na zdjęciu i uważam że jest ok. Poza tym jestem zadbana i wkurza mnie jak facet ocenia mnie po wyglądzie myśląc że jestem jakąś głupiutka dziewczynka;] I to samo wy robicie. Skąd wiecie że nie ma nic do zaoferowania? Dziewczyna musi wyglądać jak szara mysz żeby ocenić ja na inteligentkę?

"huda, pare kilo by mogla przytyc 23:35 [zgłoś do usunięcia] mirabeellla chorellla Właśnie się dowidziałam, że ona choruje na nieuleczalny nowotwór (białaczkę). Już jej nie zazdroszczę. Wolę być gruszką, ale zdrową. " Podobno białaczka nie istnieje:P.A generalnie ta baba wcale nie jest ładna i to szkieletor:O.A by nie było pretekstu aby ją gonić do roboty:O.