Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaaaaa

co ja mam zrobić?

Polecane posty

Gość kingaaaaaaaa

ostatnio często kłocimy się z facetem ,który w końcu zaczął mnie wyzywać.. kiedys zanim zaczęlismy być ze sobą ( bo plan miał byc taki ,że spotykamy się tylko do łóżka) był dla mnie zawsze taki miły , zawsze o mnie dbał myslał, rozumiał ,że nie moge się spotkać, mimo ,że ja go często wyganiałam do domu itd. zawsze przychodził z kwiatami , zawsze miał na mnie ochotę, zawsze mówił mi komplementy... Wtedy nigdy by mnie nie obraził.. znamy się krótko bo jakieś 10 miesięsy jesteśmy ze sobą od 3. I właśnie od tych 3 miesięcy źle się dzieje między nami. Zaczęło się od tego ,że zaczął mi robić wyrzuty ,a nawet robic awantury że nie chce u niego zostać dłużej mimo ,że zaczelismy spedzać ze soba dużo czasu i spotykać się codziennie. Przepraszal mnie ,ale co z tego było coraz gorzej. Takich awantur było coraz więcej , coraz wiecej czepiania się o wszystko. Teraz doszło do tego ,że zacząl mnie wyzywac być wulgarny.. chyba mu się znudzilam w łóżku bo niby sie kochamy ,ale tak czuję. nawet w łóżku jest do mnie wulgarny ,a nie czuły jak kiedyś.. Ja chciałam z nim o tym rozmawiać dlaczego tak jest płakalam, a on twierdzi,że jestem marudna i nie daje mu spokoju.. poza tym nie chce ze mna wogóle rozmawiać.. Teraz nie pojechalam z nim na weekend do znajomych bo mam egzaminy i napisał mi żebym się do niego nie odzywała bo go wkurwiam.. Tak bym chciała żeby byl taki jak wcześniej... co mam zrobić? kiedyś byłam z nim szczęśliwa a teraz?

Gość kingaaaaaaaa
i jeszcze stwierdził ,że to ,że mnie ostatnio caluje w policzek to nc zlego bo to tez jest oznaka miłości i dla niego to to samo co w usta.. kiedyś lubil mnie całować w usta :( może nie zdziwilabym się po 20 latach malżeństwa ,ale my jesteśmy raezm dopiero 3 miesiące :( dla was też to było by to samo?czasem jak sie upomnę to całuje mnie w usta ,ale tak jakoś z przymusu. albo mowi ,że nie chce mnie całowac bo ma nieświeży oddech.. a dziwne ,że kiedyś jakoś chcial zawsze :(

Gość rosołek -
problem chyba w tym ,ze on inaczej sobie wyobraża to wasze szczęście . Co z ciebie za kobieta ,ze pozwalasz swojemu facetowi tak sie traktować -? On cie wyzywa jest wulgarny -a ty ciagle na niego lecisz ? i co to znaczy ,ze znudziłaś mi sie w łózku - a on co ? Apollo ? nie moge pojąc jak dziwczyny nie mają szacunku dla siebie a chcą ,zeby ktoś je szanował ....

Gość rosołek -
a po ile wy macie lat własciwie ?

Gość a wy ciągle to samo
Jak się nie szanujesz i spotykasz się z kimś tylko do łóżka, czyli robisz za materac, to co się dziwisz, że on też cie nie szanuje? Njapierw się puszczacie jak zwierzęta a potem, oczekujecie szacunku.

Gość rosołek -
Jak się nie szanujesz i spotykasz się z kimś tylko do łóżka, czyli robisz za materac, to co się dziwisz, że on też cie nie szanuje? Njapierw się puszczacie jak zwierzęta a potem, oczekujecie szacunku. -------------------------no , paskudnie napisane - ale cholera , jest coś w tym .

Gość kingaaaaaaaa
to znaczy ,że coraz częsciej mi odmawia , kiedys chciał nawet 3 razy dziennie ,a teraz rzadziej , już widac ,że mnie tak nie pożąda nie namawia na seks.. a kiedy chce się kochać to tylko tak jak on chce. apollo to nie jest na pewno , ale tęsknie za tym Tomkiem co był kiedyś i nie mogę się pogodzić dlaczego tak teraz jest :( ciaglę ludzę się ,że sie zmieni ,ale wiem ,że tak nie bedzie.. faktycznie może już stracilam do siebie szacunek

Gość rosołek -
to moze warto wyciagnąc z tego jakąś naukę - i następnym razem nie zaczynać od doopy maryny

Gość kingaaaaaaaa
ja mam 21 on 31. Wtedy oboje bylismy wolni więc spotykalismy się do łożka tak poprostu nie widze w tym nic zlego jesli czlowiek nie chce sie wiązać . ale w koncu on się we mnie zakochal , ja później w nim , zaczeliśmy być razem.. no i wszystko się zepsuło :( wiem ,że swoją bylą też źle traktował

Gość kingaaaaaaaa
a może on już tak ma ,że tylko kochanki szanuje ,a swoich kobiet nie ?

Gość kingaaaaaaaa
ale może i macie trochę racji.. może taki tym faceta ktory szukał laski tylko do ,,wyruchania" nie potrafi kochać i dziewczyny mu się szybko nudzą? ale smutne to wszystko , dlaczego tak szybką się mna znudził ? :( dlaczego nie może być taki jak dawniej? tylko dlatego ,że jestesmy razem ? :( sam kiedys przyznal ,że zachowuje sie tak przez to ,że czasem zapomina ile trudu wlożyl w zdobycie mnie

Gość kingaaaaaaaa
jest jakaś szansa ,że on będzie taki jak dawniej?