Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snikers09

Dieta MŻ ,Clean Eating!!!! ZAPRASZAM !

Polecane posty

Gość Snikers09

Od poniedzialku zaczne dietke MŻ ! Mam juz tego poprostu dosc!! Tez chce załozyc krótka spudniczke! Mysle ze najwyzszy czas wziasc sie za siebie ! I wiem tez ze razem zawsze raznie, wymienianie sie pogladami itp.. A wiec do dzieła!! :D:D

Gość Snikers09
Ehh :O

JA wlasnie zaopatrzylam sie w ksiazke "Jestes tym co jesz. Książka kucharska". Więc zaczynam sie zdrowo odzywiac, do tego MŻ i mam nadzieje ze waga pojdzie w doł:)

Gość Snikers09
od kiedy zaczynasz.? ;]

Gość chce byc tu anonimowaaaa
to ja sie dolacze waze 75 kg przy 160 tez zaczynam od poniedzialku powiedzialm chlopakowi ze w miesiac sie zmienie i chce tego dokonac!

Gość tbrtbnhnh
powodzenia i wytrwalosci oby nie bylo ze za 2 dni znikniecie i slad po waz zaginie ;) tak jak to sie dzieje w wielu przypadkach :D

a tak wogole to od 4 stycznia bylam na kilku dietach a teraz bez diety tylko zdrowe zywienie w rozsadnych ilosciach oczywisice calkowita eliminacja sliodyczy

aha do tego chodze 2 razy w tygodniu na taniec nowoczesny, a od czwratku robie brzuszki i skacze na skakance

ehh ale ja musze jakos w miesiac schudnac bede jest malutko i tyle

Gość Snikers09
ciesze sie ze jakas chetna :) To co, od poniedziałku zaczynamy! :D:D Ja tez chce jak najszybciej schudnnac, wiec kochana mamy miesiac! i musimy przez ten miesiac schudnac jak najwiecej, oczywiscie nie gładzac się ! :D:D Ja jutro ide na głodówke tylko na jeden dzien.. I od poniedziałku MZ ;)

Gość Snikers09
Postanowiłam zrobic sobie jutro taka jedno dniowa głodówke, bo jakos sie źle czuje poniewaz zjadłam dzisiaj 3 racuchy i zelki :O :O :O :O A wiec jutro sie troche oczyszcze, i po tej głodówce bede zaczynała zrowo sie odzywiac, to tego oczywiscie cwiczenia ;)

ja dzis zjadlam jakies 4000 kcal jak mam zly dzine rzucam sie na jedzenie

hej dziewczyny ja niedlugo wracam do diety, na razie mam wolne :p ale nadal jem wg zasaad clean eating :)

hej. Ja tez probuje schudnac, mam 164wz i 64 kg;/ chciałabym schudnąć do 55 ale chyba nie mam aż tam silnej woli, tym bardziej że teraz jest zima i siedzi się non stop w domu.

Gość Snikers09
Ania- to faajnie ze pomimo tej przerwy i tak nadal odzywiasz sie zdrowo ! Też bym tak chciała POTRAFIC ;P:P

snickers dzieki :) oj nie jest latwo i niestety czesto lamie zasady i jem kawalek czekolady :p - zreszta na diecie czekolade tez jem po prostu zmienilam podejscie do jedzenia i stram sie nie smiecic w organizmie :) lepiej sie przez to czuje i mam wiecej energii a teraz jem tosta hah - chleb pelnoziarnisty, ser odtluszczony i chili :)

Gość Snikers09
Od czasu do czasu zawsze mozna skusic się na małe "conieco" :D:D a z tym tostem to narobiłas mi smaka :P Mmm..;) Uwielbiam wszystko co z chili ;)

snikcers to super - bo chili (i m.in imbir i cynamon) przyspieszaja metabolizm ja chili dodaje do wszystkiego :)

dziewczyny ja mam takie wrażenie ze nigdy nie schudnę jestem strasznie załamana :(

schudniesz schudniesz, ogranicz kalorie, jedz male porcje co 2-3 godziny i sie ruszaj :) wtedy nie ma mozliwosci, zeby nie schudnac :) dasz rade, przede wszystkim uwiez w siebie i badz pozytywna, bedzie latwiej

Gość Snikers09
Ahh, i niedziela ;) Ja niestety musze powiedziec ze nie zdołałam przejsc na ta głopia głodówei nic nie zrec dzis, oczywiscie cos zjadłam, no ale trudno : jogurt naturalny z mandarynka cynamonem i łyzeczka miodu ;)

Gość taka jedna wie i powie
miod przy diecie... ;/ ostro :D

Dziewczyny, skoro znacie sie na clean eating wiec moze bedziecie w stanie mi pomoc. Czy sadzicie, ze moge zwykla make zastapic sojowa? Chcialabym zrobic nalesniki na obiad i tak sie zastanawiam czy smak bedzie podobny jesli uzyje maki sojowej.

chyba mozesz:P

Gość taka jedna wie i powie
jaki jest koszt maki sojowej?