Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingusienka

czy mozna zajść w ciąze

Polecane posty

Gość ingusienka

mam pytanie czy jak doszlo do stosunku ale wyrazajac sie brzydko facet wsadzil tylko pare razy i do niczego u niego nie doszlo to mozna zajsc w ciaze?

Gość jestem sobie jaaaaa
wydaje mi się ze tak, poniewaz jezeli mialas dni plodne, to wystarczy najmniejsza ilosc plemnikow aby doszlo do zaplodnienia. a plemniki znajduja sie rowniez w plynie ktory wydzielany jest przed wytryskiem. wiec nie musial skonczyc w Tobie zebys zaszla w ciaze, jezeli oczywiscie mialas dni plodne.

Gość ingusienka
a pare dni po okresie jakie sa dni?

Gość ervetger
raczej nie

wszystko zależy. przykład: masz cykle 28 dniowe, owulacja jest zawsze ok 14 dni przed okresem, czyli w tym przypadku ok 14 dnia cyklu. twój okres trwa 6 dni. kochasz się np 8 dnia (2 dni po okresie można określić zwrotem pare dni). plemniki mogą przeżyć nawet 7 dni, więc teoretycznie szansa istnieje. inny przykład masz cykl 24 dniowy, twój okres trwa 7 dni, kochasz się np 10 dnia cyklu. przy takich cylkach owulacja będzie ok 10 dnia. więc w tym przypadku "parę dni" to dokładnie dzień owulacji. masz cykl 35 dniowy, kochasz się 10 dnia cyklu, owulacja będzie ok 21 dnia. na ciążę nie ma szans. wszytsko zależy. jak się nie chce dziecka to trzeba się zabezpieczać a nie liczyć na to, że parę dni po okresie sie w ciażę nie zajdzie bo "facet wsadzil tylko pare razy i do niczego u niego nie doszlo"

Gość KUKaracza
ja pierdolozo..! jak chcecie zajsc w ciaze bez wytrysku?!?! przeciez w preejakulacie nie ma plemnikow!! do szkoly!!

Gość Agnes19903
Witam Okres Mialam 15 stycznia byl on dosc krotki bo do 18 a zawsze mam gora 5-6 dnia..Wczoraj 25 stycznia kochalam sie z mojim chlopakiem on doszedl w srodku chcialabym sie dowiedziec czy duze jest prawdopodobienstwo ze bede w ciazy??Bardzo chcemy miec dziecko..A ja nie wiem czy wczoraj byly dni plodne??I kiedy moge zrobic test ciazowy?..Dodam ze dzisiaj pobolewaaja mnie jajniki..Z gory dziekuje za odpowiedz

Gość Już jesteś w ciąży
dbaj o siebie