Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajanka

CO SĄDZICIE O NASZEJ KLASIE ?

Polecane posty

Gość kajanka

DLA MNIE ZAMIESZCZANIE NA NASZEJ KLASIE ZDJĘC Z NAJBARDZIEJ RODZINNYCH IMPREZ TYPU WŁASNY ŚLUB CZY CHRZCINY CZY JAKIES ROCZNICE JEST ŚMIESZNE I ŻAŁOSNE . A najbardziej szokuje mine gdy widze że zamieszczają tam zdjęcia świeżo upieczone matki leżące z kroplówką na szpitalnym łóżku. A podpisy pod zdjęciem " ja i moj skarb " mnie śmieszą . jakie jest wasze zdanie na temat fotek które ludzie tam zamieszczają ? według mnie to niepoważne

Gość taka jedna__siedzi na kafe_
niepowazne to jest to ze ktos przerabia fotki (fotomontaz) to jest głupie.A nk jest lipą!

Gość kajanka
każdy kto tam zamieszcza swe foty przy dzisiejszych możliwościach powinien to brac pod uwagę, a ludzie tak tam obnażają swą prywatnośc ze aż mi ich żal

Gość pewna kobietaaaaaa
Pomysł ktos mieał swietny, tylko niestety portal ten mial inne pierwotne przeznaczenie. Nie miało byc to miiejsce gdzie podlotki beda zamieszczaly swoje polnagie foty w celu poszukiwania drugiej polowk ani tez miejsce wirtualnych spotkan z dlugo niewidziana rodizna (odnosnie zamieszczania rodzinnych, ososbistych fot).Portal miał słuzyc odnawianiu starych szkolnych znajomosci. Niestety spoleczenstwo idzie dzis w jakims innym nieznanym dziewnym niestety kierunku....

Gość kajanka
dokładnie. tam powinny byc zamieszczane zdjęcia portretowe takie jak do dowodu.

Gość miec 700*set znajomych..
to poracha, dlatego konta tam nie mam........... tylko do podgladania :D w sensie...moich dzieci, co zamieszczają, jak na razie w porzadku, ale jak coś..wkrocze :D