Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrekk1987

moja dziewczyna nie jest dziewica

Polecane posty

Gość piotrekk1987

Mam dylemat nie wiem co ja mam zrobic w mojm zwiazku;(. Moja dziewczyna nie jest dziewica. Ja to na poczatku zrozumiałem bo wiem ze to co było wczesniej to sie nie liczy. Liczy sie to co jest teraz i co bedzie pozniej. Ale ostatnio ta swiadomosc tego ze ja ktos dotykał strasznie mnie uderzyło bo jestem o nia strasznie zazdrosny. Bardzo boje sie ze moge ja stracic bo czuje ze moge cos popsuc;/. Ja ja bardzo kocham i nie moge o niej przestac myslec. Prosze was o to zebyscie mnie jakos uswiadomili cos mi powiedzieli zebym nie wariował juz tak Z góry wielkie dzieki :)

Gość ilono tylko ze na przyklad

Gość takaja666
wiesz ile jest związków w których jedna strona była prawiczkiem/dziewicą a druga nie i są szczęśliwi??? olej, co było a nie jest nie pisze się w rejestr:)

Gość tylko ze kobiecie latwiej
zrozumiec ze facet ma wieksze doswiadczenie. facetowi trudniej. jak chlopak jest prawiczkiem ,a dziewczyna nie jest dziewica to slubu z takiego zwiazku nie bedzie

Gość piotrekk1987
no ja to olewam tylko strasznie mnie to meczy i nie wiem co mam zrobic ;/ ja prosze o jakas rade jak mam zaczac postepowac i myslec

Gość takaja666
jakbys to olewal,to by cie to nie meczylo prosze,nie piszcie takich bzdur,ze kobiecie jest latwiej zrozumiec, bo to gowno prawda, co to za dziwne teorie?

Gość takaja666
jak zaczelam moj obecny zwiazek,to sobie wszystko powiedzielismy i zamknelismy temat, po prostu wymazalismy przeszlosc i zyjemy tak jakbysmy tylko my byli, zrob to samo :)

Gość do takaja666
twoj chlopak byl prawiczkiem?

Gość ulinna
Przed moim obecnym (był prawiczkiem) uprawiałam seks raz. De facto straciłam jedynie cnotę, bo nic się nie nauczyłam. Uczymy się wszystkiego razem, odszedł nam tylko problem mojego bolesnego pierwszego razu. Jak raz rzucił jakąś aluzję, jakam to doświadczona, skorom nie dziewica, uświadomiłam go, że wiele nie miałam okazji się nauczyć i humor mu się od razu poprawił. Potem oświadczył, że nie rozumie facetów, którzy chcą dziewic, bo to według niego nie ma sensu - "potem taka dziewczyna nie będzie już dziewicą i według tej logiki powinien znaleźć następną". To ci przejdzie. Jak ją kochasz, przestanie to mieć dla ciebie prędko znaczenie.

Gość do ulinna
a to byl przygodny seks ten twoj pierwszy raz? czy z bylym chlopakiem?

Gość takaja666
nie, nie był, mial kilka przede mna,ja przed nim tez,ale kochałam sie "inaczej",czyli nie przez stosunek,wiec dla niego tez dziewica nie bylam :O ale tu nie o to chodzi, tylko o wymazanie tego co bylo,bo to nie ma zadnego znaczenia!! czy Ty myslisz ze ja wspominan tych facetow? nie,mam ich w dupie! stalo sie tak a nie inaczej,trudno :( ale wielu rzeczy uczymy sie razem i tylko ze soba robilismy,wiec dla mnie git :D

Gość tyle że autor
w innym wątku napisał, że sam też nie był prawiczkiem, więc niedziewictwo dziewczyny nie powinno mu przeszkadzać

Gość piotrekk1987
dzieki takaja666 bo bardzo mi pompgłas o o mi chodziło. I mam nadzieje ze jak znowu bede sie kochał z moja dziewczyna to nie bede myslał ze ktos ja wczesniej dotykał ;)

Gość takaja666
powodzenia! :D

Gość ulinna
Były, który troszkę za dużo używał pięści. Spałam z nim raz, a jak nie chciałam więcej, bo bolało, to mnie pobił. Czmychnęłam nad ranem. Kilka lat wcześniej, mój obecny chłopak poznał tę historię dużo później.