Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiaggiaazzura

nieznajomy facet zaprosil mnie ...

Polecane posty

Gość spiaggiaazzura

na kawe... znamy sie tylko z widzenia... zaskoczona propozycja - odmowilam... ale pozniej troche tego zalowalam :O bo w sumie dlaczego nie mialabym tej kawy wypic? :o I zastanawiam sie czy usmiech kiedy bedziemy sie mijac nastepnym razem, moglby go jakos sklonic do ponowienia propozycji? Byc moze uniosl sie duma - zrozumialabym to w tej sytuacji... a jesli nie... to moze usmiech bedzie jakis sygnalem dla niego? ehhh :o

Gość Eden Starllling
zależy jaki podałaś powód

Gość spiaggiaazzura
w zasadzie cala sytuacja byla dosc dziwna, ja juz jedna noga do klatki schodowej wchodzilam.... i jakos nawet tego powodu nie podalam........ :o

Gość to teraz Ty jego zapros
na kawe i zobaczysz jak to jest fajnie jak ktos Ci odmawia i to nie wiadomo dlaczego ,co zrobil by Ci cos na tej kawie wsrod wielu ludzi ehh niezrozumiale to jest ta kobieca niby duma niby niezdecydowanie niby nie wiedomo co :o

Gość ngfgb
To teraz moze ty go zaproś na kawe jesli on już nie podejdzie.

Gość spiaggiaazzura
No zdaje sobie sprawe, ze milo pewnie nie poczul sie... Ale ja zupelnie nie spodziewalam sie takiej propozycji z jego strony...

Gość to teraz Ty jego zapros
no i popatrz nawet nie wiadomo bylo co napiszesz a i tak w samo sedno trafilem :o eh kobiety :-( 🖐️

Gość spiaggiaazzura
Sytuacja jest o tyle skomplikowana, ze on ma obraczke... ale wiem, ze z zona juz nie jest od kilku lat... wiec nie wiem po co ta obraczka? :o i to byl glownie powod mojej odmowy... ale potem doszlam do wniosku, ze wypicie samej kawy o niczym nie swiadczy... choc nie wiem jakie jest jego zdanie w tym temacie... :o

Gość kotka cnotka
a co ci szkodzi jak ci sie chlopak widzi to sie z nim spotkaj. Ja ostatnio mialam taka sytuacje, ze nieznajomy koles na ulicy mnie zaczepil i chcial sie ze mna poznac, troche pogadalismy i tez chcial sie umowic na nastepny dzien, ale narazie mu odmowilam ..

Gość loolitkka
mam identyczną sytację ehhh :(

Gość spiaggiaazzura
kotka... jak napisalam wyzej, sytuacja jest pokrecona... ja mam taki czas w zyciu, ze zadnych zwiazkow nie chce, a tym bardziej z kims, kto ma taka sytuacje niejasna raczej... ale facet jest sympatyczny itd. i jakos tak troche mam poczucie winy za to jak go potraktowalam... niemniej obawiam sie, ze pojscie na kawe moglby jednak inaczej odczytac..... niz ja bym tego chciala

Gość spiaggiaazzura
no i co Lolitka postanowilas?

Gość spiaggiaazzura
poprosil mnie jeszcze zebym mu zrobia laske, i miałam straszna ochote, ale sie bałam

Gość loolitkka
Na razie nic :( Zastanawiam się, też żałuję że mu odmówiłam, nic mi by przecież się nie stało jakbyśmy się spotkali... ehhh Może teraz ja wyjdę z inicjatywą i spróbuję się gdzieś z nim umówić...

Gość spiaggiaazzura
ostatnio na dysku waliło mnie 12 chłopakow, czy jestem normalna jak myslicie

Gość spiaggiaazzura
daruj sobie te zenujace wpisy o laskach i tym podobnych...

Gość black jack..
niezła jestes 12. ja pierdole, masz zdrowie

Gość spiaggiaazzura
i wszyscy w anusa.

Gość spiaggiaazzura
No nic loolitkka w takim razie zycze Ci powodzenia :) a gdzie spotykasz tego faceta? w pracy?

Gość spiaggiaazzura
jak chłopaki na osiedlu poprosza mnie, zebym im zrobiła lase oddaje sie tej czynnosci nader chetnie.

Gość kotka cnotka
nie wiem o co ci chodzi najpierw sie boisz, ze sobie cos pomysli potem piszesz, ze mialas ochote zrobic mu lache... ogar sie kobito

Gość loolitkka
Nie, czekałam w kolejce w pewnym salonie i jakoś tak zaczęła się rozmowa, po czym wymieniliśmy się nr tel i mieliśmy umówić się na kawę ;) wiesz bardzo mi się on spodobał, taki 'mój ideał' :p

Gość loolitkka
spiaggiaazzura napiszesz do niego sms czy tel czy na żywo z nim pogadasz? :) bo ja wlasnie sie zastanawiam..

Gość loolitkka
Dzwonił, a ja wtedy byłam w miejscu publicznym byłam zalatana i jakoś odpowiadałam pół słówkiem i nic nie wyszło ;/ potem napisał mi esa, to nie odpisałam ehhh... żałuje!!!

dzida - niby masz racje.... loolitkka- ja nie mam zadnych namiarow telefonicznych... a niezapowiedzianej wizyty w domu mu nie zloze :D ewentualnie wszystko moze rozegrac sie face to face... znowu tak znienacka bardziej.... no szkoda, ze nie odpisalas.... czyli tez sie lamiesz caly czas....

Gość loolitkka
No :( A jak myślisz co teraz mogłabym mu napisać, jakoś tak żebyśmy mogli się spotkać?