Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznałem panne przez neta

Pytanie tylko do kobiet

Polecane posty

Od razu powiem że to nie żadna prowokacja. Poznałem pewną panne przez neta, wymieniliśmy sie fotkami buzi itd. Opisaliśmy się wzajemnie o charakterze, wyglądzie, hobby. I opisalismy wygląd. Napisała że ma 160cm wzrostu, 57cm w talii i biust 75D. I to właśnie pytanie, bo ja sie nie znam na tym kompletnie. Czy biust 75D to duży biust?? Czy duży biust przy szczuplej figurze, czy mały, średni, duży przy tęższej figurze, napiszcie:) Nie wiedziałem gdzie wstawić topik. Wstawiłem w uczuciowym

Gość hhhhiko
to wielkie obrzydliwe cyce, doje zwisające do pasa

Gość ona ma
duży biust przy szczupłej figurze

Gość Eden Starllling
75D to duży biust, ale że tak dziewczyny od razu o tzytkach pisza:D

Gość essssssssssssssssss
Napisała że ma 160cm wzrostu, 57cm w talii i biust 75D kłamała, keira knightley ma 59 w talii i ma bardzo maly biust, wiec sam pomysl

Gość to deska jest

Gość Eden Starllling
a ile w bbiodrach podała?

Gość hhhhiko
ale dobre do armaty

No nie od razu. Po czterech miesiącach.... Po miesiącu dopiero wyłudziłem jej fotke buzi:)

Gość essssssssssssssssss
chyba raczej biust 65D przy takiej talli, jedna cyfra robi roznice :P

Nie w biodrach nie podała, to jak to ztym biustem??

Gość jest huda i ma duże wymiona
:classic_cool:

Gość Eden Starllling
przez 4 miesiace jeszcze sie nie widzieliście? za chwile dołączycie do topiku znamy sie tylko z netu rozmawiamy ze soba od 3 lat:P chyba coś pokręciłam, ale sens jest taki

Nie ona pisała 75D. To jak w końcu:(

Gość Powiem ciże
Ja mam 160 cm wzrostu, i 58 cm w talii-przy tym wzroście również mam biust 70-75 D. D-oznacza wielkośc miseczki-czyli samego biustu. jest -wydaje mi się- taki w sam raz:)

Gość kotka cnotka
jak masz taki problem to idz do sklepu z bielizna i looknij na tzytzko-noshe

Gość nie chce mi sie w to wierzyc
dlatego,ze z tego obwodu talii wynika ze jest szczupla ale obowd pod biustem 75 temu przeczy wiec chyba faktycznie jedna cyferke sobie przestawiła... 75 oznacza ze obwodu pod biustem ma 75 centymetrow.... D-oznacza miseczeke i jeszcze zalezy gdzie staniki kupuje.... ja w Polsce kupowałam 75C za granicą nijak w ich C sie nie zmieszcze w D rowniez mam poroblem a nie mam jakis szczegolnie duzych cycków.... Takze jak dla mnie kłoci sie obwod pod biustem i obwod talii... bo ona jest niska i na przestrzeni kilkudziesiecu centymetrow jej ciała (od POD CYCKAMI do PASA-tam gdzie jest pepek-bo to oznacza talię) ma roznice prawie 20cm? P.s. Nie widziałes na zdjeciu skoro Ci przysłała? i jeszcze jedno czy Ty o rozmiarze swojego fiutka tez jej mowiles? bo to jest co najmniej dziwne ze panna mowi o swoim charakterze, wygladzie i wyjezdza z rozmiarem cycków......

Gość pieknie skarbie sie bawisz
z nami koniec😠 idz do tej z talia jak u barbi

Gość no niestety
75 D to nawet spory biust, ale dla jakiegoś smoka grubego. Obwód pod biustem jakieś 80 cm, trochę sporo :/

i jeszcze jedno.... byc moze rozmiar cycków podała Ci prawidłowy a kłamała z obwodem talii... co o tym swiadczy? to ze wyslala ci zdjecie tylko buzi.... a obwodu bioder nie podała moze byc tak ze ma 75D w cyckach i 75 (a nie 57 w pasie) i w biodrach tez sporo..... Popros ja o zdjecie jej calej nie tylko twarzy bo to moze byc bardzo mylne...

no tez dlatego mi sie nie chce wierzyc ze ona ma w pasie te 58 czy 57 cm a pod biustem te 75 czy 80cm... to az 20cm roznicy.....

Może jej powiedzialem może nie:) Wysłała mi fotke tylko buzi i jak narazie wszystko, ja tam nie wiem ,napisała o talii i biuście, bo pytałem czym się zajmuje ona że studiuje na AWF i żę jest instruktorką fitness czy coś w tym stylu:) No i chciałem wyłudzić zdjęcie jej całej a ona że kiedyś może, to wyłudziłem wymiary. Jestem w stanie wyobrazić sobie ile to jest w talii, ale wygląd biustu 75D to zielonego pojęcia nie mam :)

Gość jestem smokiem
mam 73 pod i 108 w :O eszta tajemnica😭

Gość Eden Starllling
nie zapominajcie, że ćwiczy fitness, czyli pewnie ma lekkiego motylka i dlatego mimo szczupłej sylwetki ma 75 pod biustem.

Gość ***Narzeczona ***
Jak ja wybieralabym faceta po wiekosic penisa to faktycznie stworzylabym dojrzaly udany zwiazek. Nie wiem ile masz lat ale psychike chlopczyka. Szkoda mi tej dziewczyny bo nie wie ze trafila na malo wartosciowego faceta.

Gość Eden Starllling
jestem facetem-- tak to może być raczej C i to jest silikon

****Narzeczona*** narazie ma żadnego związku, do tego jest potzrebne zgodność charakterów itd. Narazie to taka znajmość i nie chce budować związku na jej piersiach itd. Po prostu pytam:) Dla sprostowania ja mam 26, ona 24. Prosze napiszcie w końcu powaznie jak to jest:(