Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaferetro

Wyznaczam sobie termin slubu na wrzesień 2011.

Polecane posty

Gość kaferetro

Może w ten sposób znajdę tego jedynego i wymarzonego:) Bo jak na razie cienko mi to idzie :)

Gość jedyny wymarzony
a niech będzie:)

Gość ja sobie wyznaczam na
wrzesień 2010 - myślisz że zdążę?:D

Gość kaferetro
Nawet nie wiecie jak ja już tego pragnę. Zbudować z kimś dom. Patrzeć na kogoś rano jak się budzi. Mieć dzieci. Tylko kandydata brak:)

Gość jedyny wymarzony
bo nie chcesz mieć :)

Gość ale się uśmiałam
oh yeah, tak zrób, to zawsze działa :D

Gość kaferetro
Chcę mieć. Tylko popadam w skrajności. Albo mi nie zależy albo zależy mi za bardzo :)

Gość kaferetro
Dodam, że jestem już starą rurą. W tym roku kończę 27 lat. Wszyscy zajęci albo mało interesujący.

Hej! Dziewczyny śpieszcie się. Małżeństwo to poważna sprawa, nic na siłę. Małżeństwo to nie jest droga płynąca mlekiem i miodem :). Ja mam krótki staż, nie żałuje ale nie ma się co śpieszyć, trzeba być pewnym i dobrze jest trafić na kogoś z kim będziecie mogły podjąć dialog :P Małżeństwo jest czymś zarazem dla mnie pięknym ale i trudnym czyt SZTUKA KOMPROMISU. Jeśli się hajtać to tylko z miłości i nie przymuszonej woli :) z obu stron. Pozdrawiam

Gość jass
lepiej być rozwódką niż starą panną, niby żyjemy w wyluzowanym społeczeństwie, a i tak zdarzają się takie skurwysyny, że tak utrują docinkami człowiekowi życie, że dochodzi się do powyższych wniosków

Gość kotka cnotka
siedzac na dupie nikogo nie znajdziecie :)

Rozwódka rzeczywiście ma wyższy status społeczny niż stara panna. Ludzie wychodzą z założenia, że starej panny nikt nie chciał a rozwódce po prostu nie wyszło. Starsze koleżanki w pracy mi mówiły pamiętaj męża zawsze można zmienić, lepiej być rozwódką niż starą panną.

Gość też stara rura
No ja czytając wasze wypowiedzi przypomniałam sobie jak z moim byłym 2 lata temu planowalismy ze sie pobierzemy w pazdzierniku 2010, taka fajna data nie? Pol roku pozniej sie rozstalismy ale okazalo sie ze mnie oszukiwal wiec nie plakalam za nim. Pozniej pojawil sie facet z ktorym bylam nieziemsko szczesliwa, bylismy razem rok ale nie potrafilismy sie dogadac mimo ze sie kochalismy bardzo. Rozstaliśmy się we wrzesniu, bylismy ponad rok razem. Z nim tez mial bys slub.. Wiec coz.. ja tez nie mam kandydata :/

Gość ale śię uśmiałam
naprawde nie macie innych problemów?

Gość kaferetro
ale się uśmiałam, mi też jeszcze niedawno było do śmiechu jak takie coś czytałam. teraz jest mi coraz mniej. nie sztuka jest wyjść za mąż. Tylko sztuką jest być szczęśliwą w takim związku. ja już tak mam, że lgną do mnie faceci, których nie chcę a uciekają ci, z którymi mogłabym być szczęśliwa.

Gość i co tu zrobic
takie porabane to zycie, ja mam tyle nieudanych zwiazkow za soba ze moglabym chyba poradnik napisac a najgorsze ze ze strata ostatniego faceta nie moge sie pogodzic chociaz bylo to prawie rok temu, a on ma inna :(